![]() |
Poszukaj warsztatu co spawa tigiem
Pozdro |
chyba będę musiał się przejechać i popytać nie wiem czy czegoś takiego na polibudzie nie zrobią.
Ogólnie to rozchodzi się o to że dół zbiornika w afrze jest taki nie symetryczny i nie wiem czy jak wspawa się płaską blachę, to będzie dobrze się wkręcał w ramę i nic nie będzie odstawało i chaczyło |
U nas w Warszawie podobno jest spec nielada od spawania nawet alu ale bóg jeden wie czy podejmie się baku i no dochodzi wysyłka.
|
Cytat:
|
Pamiętaj, że warto zapewnić dostęp do pompy bez potrzeby ponownego wycinania.
|
Spawanie zbiornika
Radziłbym nie dotykać szlifierką używanego zbiornika paliwa,a broń Boże spawać!!u mnie w pracy kiedyś znajomy ciął szlifierką zbiornik po paliwie który stał kilka lat pusty na działce....zbiornik wybuchł a kolega zginął :( także odradzam...
|
Cytat:
Należy to zrobić beziskrowo. Spawanie też jest do zrobienia ale z zachowaniem odpowiednich procedur. |
Albo uprzednio zalać go wodą do pełna :)
|
Cytat:
|
panowie spokojnie na razie nie mogę odpalić modułu więc luzik na pewno nie będę szlifierką traktował baku no chyba że na gazie hehe.
A tak na serio jak by ktoś miał dobrą rękę do tego typu roboty to jak najbardziej jestem za aby ktoś mi użyczył pomocy w tym temacie |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |