Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Jasna Góra 2012 (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=12437)

Wegrzyn 07.04.2012 09:57

Może byście skończyli z osobistymi wycieczkami?

rubin 07.04.2012 18:20

Cytat:

Napisał Daddy (Post 232572)
A zmuszał Cię ktoś???

Nie,nie zmuszal,ale mialem tak moto ustawione ze nie moglem wyjechac,bez przerywania innym mszy.... dlatego siedzialem dalej na bloniach i przestalem sluchac ksiedza... myslac o dalszej jezdzie na moto i innych niebieskich migdalach.

Poza tym w srode na badaniach lekarskich zaczalem rozmawiac z p. Doktor(laryngolog), ktora chciala mi wmowic by dziewczyny nie uzywaly antykoncepcji i ze nalezy glosowac na prawdziwych Polakow....(i podala jaka opcje wybrac).

To tak off topic... Kazdy wie o co chodzi... To po prostu zenada.

Wojteak 07.04.2012 18:49

Szczęściem ty wiesz o co chodzi, gdzie żenada, a gdzie migdały...
Szerokości i pamiętaj, by być przewidującym ustawiając moto...
pozdrawiam

daro 07.04.2012 18:56

Rubin , to o czym mówił ksiądz w czasie kazania na Jasnej Górze jest poruszane w większości domach w Polsce .
Czy większość ludzi w Polsce jest żenujących bo chcą prawdy, wyjaśnienia i odpowiedzialności .
Kto tu jest żenujący .
Ps: Ostatnio zatrzymał mnie policjant z drogówki . Złamałem przepisy . Mówi do mnie że będzie mandat . Ja mu na to że nikt nie odpowiada że spadł samolot z Prezydentem i innymi osobami to i ja chyba uniknę kary .
Po krótkiej lużnej rozmowie oddał mi dokumenty . Czy dlatego że byłem żenujący .

rubin 07.04.2012 21:06

Daro tylko ze tez mowa byla o zdradzie...i chyba zamachu o ile pamietam... (nie chodzi mi o to ze jestem za jakaś opcja polityczna,mam gdzies polityke i politykow PoPis Sld chwdp i innych-wszyscy sa siebie warci),ale jedziemy zeby sie pomodlic,poprosic o dobry sezon,a nie sluchac o polityce,zdradzie,sprzedaniu Polski w 99%,TYLKO O TO mi chodzi.Nic o bezpieczenstwie moto,np. Albo o tym ze grzechem jest ryzykowna jazda :)

A swoja droga masz racje panstwo sie nie popisalo..."szefostwo" schowalo glowe w piach.

@Wojteak nastepnym razem bede bardziej "roztropny" ;)

wojtekk 07.04.2012 21:37

Cytat:

Napisał Wegrzyn (Post 232583)
Może byście skończyli z osobistymi wycieczkami?

A może byście skończyli z jakimiś ogólnymi dywagacjami nie dość, że nie na temat, to prowadzące na grząski grunt polityczno / światopoglądowy?

rubin 07.04.2012 21:48

Cytat:

Napisał wojtekk (Post 232688)
A może byście skończyli z jakimiś ogólnymi dywagacjami nie dość, że nie na temat, to prowadzące na grząski grunt polityczno / światopoglądowy?

Racja, jesli komus uchybilem to przepraszam.
Pozdrawiam i zdrowia zycze.

Wegrzyn 07.04.2012 23:20

Cytat:

Napisał wojtekk (Post 232688)

:Thumbs_Up:

Daroo 07.04.2012 23:49

Dokładnie Daddy wielu jedzie tam z braku laku, maja gdzieś co to jest za Miejsce a tylko ciagle gadaja głupoty ale spoko spoko w tym roku bedzie gadanie że piwo było rozcieczane bo Msza i cel tego zlotu sie dla nich nie liczy!!

Adagiio 08.04.2012 13:07

Cytat:

Napisał daro (Post 232662)
Ps: Ostatnio zatrzymał mnie policjant z drogówki . Złamałem przepisy . Mówi do mnie że będzie mandat . Ja mu na to że nikt nie odpowiada że spadł samolot z Prezydentem i innymi osobami to i ja chyba uniknę kary .
Po krótkiej lużnej rozmowie oddał mi dokumenty . Czy dlatego że byłem żenujący .

Masz ochotę pojechać na mszę to jedziesz .
Na innym forum też uprawiałeś politykowanie aż Paweł zablokował temat , teraz tu chcesz zabłysnąć ?
Szanuj mających inne od Twoich poglądy , a będziesz szanowany .
Po co strzępić jęzor ?

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:39.