![]() |
Może byście skończyli z osobistymi wycieczkami?
|
Cytat:
Poza tym w srode na badaniach lekarskich zaczalem rozmawiac z p. Doktor(laryngolog), ktora chciala mi wmowic by dziewczyny nie uzywaly antykoncepcji i ze nalezy glosowac na prawdziwych Polakow....(i podala jaka opcje wybrac). To tak off topic... Kazdy wie o co chodzi... To po prostu zenada. |
Szczęściem ty wiesz o co chodzi, gdzie żenada, a gdzie migdały...
Szerokości i pamiętaj, by być przewidującym ustawiając moto... pozdrawiam |
Rubin , to o czym mówił ksiądz w czasie kazania na Jasnej Górze jest poruszane w większości domach w Polsce .
Czy większość ludzi w Polsce jest żenujących bo chcą prawdy, wyjaśnienia i odpowiedzialności . Kto tu jest żenujący . Ps: Ostatnio zatrzymał mnie policjant z drogówki . Złamałem przepisy . Mówi do mnie że będzie mandat . Ja mu na to że nikt nie odpowiada że spadł samolot z Prezydentem i innymi osobami to i ja chyba uniknę kary . Po krótkiej lużnej rozmowie oddał mi dokumenty . Czy dlatego że byłem żenujący . |
Daro tylko ze tez mowa byla o zdradzie...i chyba zamachu o ile pamietam... (nie chodzi mi o to ze jestem za jakaś opcja polityczna,mam gdzies polityke i politykow PoPis Sld chwdp i innych-wszyscy sa siebie warci),ale jedziemy zeby sie pomodlic,poprosic o dobry sezon,a nie sluchac o polityce,zdradzie,sprzedaniu Polski w 99%,TYLKO O TO mi chodzi.Nic o bezpieczenstwie moto,np. Albo o tym ze grzechem jest ryzykowna jazda :)
A swoja droga masz racje panstwo sie nie popisalo..."szefostwo" schowalo glowe w piach. @Wojteak nastepnym razem bede bardziej "roztropny" ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Pozdrawiam i zdrowia zycze. |
Cytat:
|
Dokładnie Daddy wielu jedzie tam z braku laku, maja gdzieś co to jest za Miejsce a tylko ciagle gadaja głupoty ale spoko spoko w tym roku bedzie gadanie że piwo było rozcieczane bo Msza i cel tego zlotu sie dla nich nie liczy!!
|
Cytat:
Na innym forum też uprawiałeś politykowanie aż Paweł zablokował temat , teraz tu chcesz zabłysnąć ? Szanuj mających inne od Twoich poglądy , a będziesz szanowany . Po co strzępić jęzor ? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:39. |