![]() |
Tak wcześnie?
;) Ale to chcecie zrobić Słowację, czy cos jeszcze? |
Cytat:
A to nie Browar Żywiecki offowo?;) Może być wcześniej, nic nie stoi na przeszkodzie:Thumbs_Up:. |
Chętnie się wybiorę z Wami , o ile wam nie przeszkadza mój brak doświadczenia to się przyłączę . Przecież podróże kształcą !!!
|
Noooo, mało brakło a wypadłbym z obiegu, chcę odpalać afrę a tu dupa - brak prądu. Na szczęście padł (chyba) tylko akumulator.
Dreed, z Rychem jestem umówiony w Tychach na Oświemcimskiej w okolicy Urbanowickiej, ale wyczytałem że ta ostatnia jest przebudowywana http://www.tychy.pl/News/exeConcrete/?mid=2&id=10084, jak się coś zmieni dam Ci znać. Co do godziny, to śledź wątek. |
miras dokrec sruby na klemach i nie panikuj )))
|
Grzela, to nie śruby, aku padł na pysk i jest trup - afra odpaliła na pych i szczęście że regler nie poszedł, ale kostkę i bezpiecznik w przekaźniku rozrusznika miałem wypalone (i to mnie właśnie niepokoi). Nie wiem czy to tylko aku, czy przyczyną jest coś innego. Zmienię aku i zobaczę co się będzie działo.
|
jak stary aku to moze byc chyba ze sie obaliles i woda wyleciala ale to pewnie wiesz na pewno dasz sobie rade pozdrawiam
|
Żeby nie mieszać dalej to SPOTYKAMY SIĘ NA ZAPORZE JEZIORA ŻYWIECKIEGO O 10 W SOBOTĘ. Z Żywca ruszamy na południe w kierunku Słowacji, a dalej zobaczymy jak będzie nam szło. Cel to fajnie spędzić czas, a nie nabić km. ;)
Po południu ruszamy do chatki w Jeleśni na nocleg, który załatwiła Mygosia. Dreed Jo z Mirasem śpimy z piątku na sobotę u RAFa i spotkamy się z resztą tak jak wyżej. |
Może będzie coś błota bo w Beskidach od nocy nawala gęstym deszczem :)
|
Cytat:
Oki - 10, a nawet 11 to dla mnie zbyt wczesnie [o ile zakończę dzisiaj rozbiórkę KTMa sukcesem ;) ]. Interesuje mnie Słowacja - tak plus minus o której spodziewacie sie przekroczyć granicę? I rozumiem, że od strony Rajczy? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:14. |