![]() |
Śpieszcie się z ruskimi Biznesowymi bo to trwa!
|
Chciałem ze smutkiem poinformować, że nasza wyprawa do Mongolii w tym roku nie dojdzie do skutku. Dwa lata przygotowań w jednej sekundzie trafił szlag. Laweta, auto, motocykle, ubezpieczenia, szczepienia i wszystkie wizy- wszystko już przygotowane i opłacone... Niestety, 25. 06 jadąc do pracy motocyklem, zbyt późno zauważyłem jadący bez świateł samochód... Wstrząs mózgu, rany tłuczone goleni, złamanie II kości śródręcza prawego, stłuczenie prawego barku i co gorsza uszkodzenie większości więzadeł w prawym kolanie... Czekam teraz na kolejne konsultacje, kolejne zabiegi, bo przecież nie wyobrażam sobie życia bez jeżdżenia na nartach i bez motocykli... Także, jeżeli wszystko będzie szło dobrym torem- wgajanie się przeszczepów i rehabilitacja, to wyjazd do Mongolii będzie miał miejsce w 2014 roku.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
Pozdrawiam serdecznie<o:p></o:p> |
Wiem co czujesz. Miałem podobnie. Pojechałem dwa lata później (tyle potrzebowałem). I ten wyjazd dawał mi siłę do rehabilitacji. Wszystko przed Tobą. Powodzenia!
|
Cytat:
|
Trzymaj się i nie trać wiary :Thumbs_Up:
Ta Mongolia coś takiego ma, ja również tuż przed wyjazdem do Mongolii uszkodziłam bark na enduro i dopiero teraz po dwóch latach jadę..... ....Ty też pojedziesz :) |
Jakaś klątwa ? Dwa tygodnie przed moim wyjazdem do Mongolii rzucili mnie na stół operacyjny i wycięli wyrostek . Z drugiej strony lepiej , że to zrobili fachowcy , a nie koledzy na stepie :D
Zdrowia i wytrwałości . |
Szybkiego powrotu do zdrowia, szkoda że tak się stało, a jak byliśmy w Mongolii to myśleliśmy o was gdzie jesteście mieliśmy dzwonić ale nie było zasięgu.
Pozdrawiam. |
bedzie dobrze! trzymam kciuki:Thumbs_Up:
|
.........
|
Jakby ktoś był w potrzebie to tu są namiary na kolesia w Ułanbator który ma warsztat motocyklowy. Mówi po angielsku:
Tel: (976) 881 102 71 to w nawiasie to chyba kierunkowy, na miejscu dzwoniłem z polskiego telefonu bez tego numeru w nawiasie e-mail: slr_mgl@yahoo.com Pompe paliwową pasującą do Afriki dostałem od niego za darmo. Używana chińska ale dała rade. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |