![]() |
Cytat:
|
Cytat:
A swoją drogą, nie wiedziałam, że jest to możliwe :hehehe: |
Oj, ten kapłan jest po szczególnych szkoleniach ;)
BTW - książ obiecał słowo na niedzielę i co? Pobożność wśród motocyklistek trzeba podtrzymywać! |
Cytat:
|
Możliwe, że brak kropidła wpływa bezpośrednio na wenę i stąd trudności w tworzeniu :haha2:
|
To co dziewczyny mam coś organizować w swoich stronach, czy robimy totalny spontan :)
|
Piszę się na kolejne spotkanie /spontan
Brunetka jak masz fajny teren u siebie i masz chęci to jestem za. Edyt: A może coś w centralnej Polsce by w miarę każdej pasowało. Jak zobaczyłam gdzie jest Kostrzyn to troszkę daleko. Co sądzicie Siostry? Z reszta dostosuje się, a tymczasem tez rozglądnę się u siebie. |
Więc tak, kochane piszcie jaki termin by wam odpowiadał ( weekend)
a ja już coś zoorganizuje :) lub się postaram, znając życie nie dam rady aż tak jak nasza najcudowniejsza JAGNA :) ale będę się starała :) miejscówka mniej więcej by się znalazła, tylko musiała bym się dowiedzieć ile osób by chciało, jak tam jest ze spaniem i z rezerwacją, jest tam , możliwy paintball, jazda konna, jezioro, plaża na tzw plażing :) a i terenik się znajdzie na mniejszego większego offa :D lub poprostu zlatujcie się na woodstock, u mnie możecie zawsze zostawić motorki, można zrobić jakieś ognicho, grilla, znajdzie się też jakiś ksiądz :haha2: ale tym razem chyba już 100 % |
Też się piszę na jakiś weekend. Tylko najlepiej żeby mi ze zmianą w pracy podpasiło, bo inaczej zaś będę nocą do Was gnać.
Podaje wiec swoją propozycje: 13-14 lipca może? Czy za szybko? hehe :-D A tak na serio 27-28 lipca, albo 24-25 sierpnia. Brunetka, czy na tym Woodstocku u Ciebie off jest w scenariuszu? :-D |
1 Załącznik(ów)
Dopiero wróciłam do Wrocka, odwiedziwszy uprzednio wybrzeże - to nie był dobry pomysł:dizzy:
Załącznik 41479 Co do zlotu- baby kochane, było cudnie! :D Mam nadzieję, że następnym razem uda mi się przyjechać na dwóch kółkach. Jagna, czy ksiunc zdecydował już, że się ujawni? Bo mam kilka fotek i nie wiem czy mogę...;) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |