![]() |
Kazmir,..wziąć w jasyr to jedno....:0 ale kto to będzie ...hmm, chędożył? -no kto?- przecię My nie damy rady..no, chyba że Lewar:):)
|
...chędożył...hmmmmm...hehe...podoba mnie się to słowo...
|
Jarku :Thumbs_Up:czekałem kto pierwszy wspomni o chędożeniu brałem Ciebie pod uwagę :haha2::haha2::haha2:
W1973 na zlocie w Brzuzie dyskotekę zrobiliśmy na wsi w Remizie strażackiej Dziewki stały pod ścianą oj było wesoło było chęd.....nie i co ciekawe nie trza było brać je w jasyr:haha2: |
Kazmir, ciekawa historia. A co na to miejscowe kawalery ?
|
No wiesz.... może byli zajęci obrządkiem wieczornym, a z drugiej strony trochę wstyd kawalerowie na WSK-ach (o MZ-tkach zapomnij) a tu banda na zagramanicznych motórach i Jeep'ach to robiło zniewalające wrażenie
Huba pewnie dzisiaj byłoby podobnie....czyżbyś miał ochotę spróbować?:haha2::haha2::haha2: |
Cytat:
Teraz miejscowe kawalery maja na stanie calkiem niezle bryki, przyklad byl wczoraj w shoutboxie (polski hip-hop umarl..) :haha2: |
Napisano.
"Kopanie dołów to po prostu zabawa, chyba na każdym zlocie tak jest i nikt tego nie zmieni. " Czy te doły ktoś zasypał? Zabawa jest doputy, dopuki nie dotyczy własnej zagrody. Podejrzewam ,że jeśli pies sąsiada nasra Ci przed wejściem zrobisz spory raban.. |
No pewnie, teraz miejscowe chopaki zajechałyby Hajkami, Nindżami itd a dziołchy nawet by nie spojrzały na Afryki :haha2:
|
Cytat:
|
W skrajność nie popadam Hubert. Kiedyś przyjąłem pd strzechę
ludzi poznanych ze zlotu ( nie afrykańskiego) Nie dość ,ze zażygali mi pokój , to ręcznikami wycierali/glansowali swoje buciory. Przez miesiąc z kobitą miałem ciche dni. Moze dlatego jestem przewrażliwiony. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35. |