![]() |
Panowie jak ktoś chętny to ja ( z jednym znajomym ) jedziemy do Rumunii. Wyjazd 22 czerwca powrót na początku lipca. Jak by co to mój nr 501 401 167.
|
u mnie też już sie rozjaśniło. Wyjazd zaplanowany na 29 czerwca i powrót na 12 lipca.
Ludzi tyle wyjeżdza że bedzie ciasno w tej Rumuni. Ktoś chętny w tym terminie? |
Cytat:
|
trochę migawek z samego OFF'u :)
tylko uprzedzam, że hard core'ów nie fotografowałam, bo wtedy zaciekle walczę o życie swoje i kolegów, a nie sięgam po aparat ;) - za to jak już podjadę / zjadę te hard core'y, to sobie wyluzowane foty, w pięknych okolicznościach przyrody, strzelam. http://www.pro-motor.pl/index.php/v/...m09/?q=gallery ech... /westchnionko/<WESTCHNIONKO> |
Witam, mam pytanie, czy przejście graniczne Sołotwyno - Sighetu Marmaţiei
to funkcjonuje normalnie ? (przejście Ukraińsko-Rumuńskie) szukałem na forum to nic nie znalazłem na ten temat, a jak guglam to pokazuje że zamknięte w 2008 z powodu zalania.... Pozdrawiam:at: edit Czyżbym zagiął forumową społeczność tym pytaniem ? :D |
UWAGA, potrzebna pomoc w Rumuni. Bratu wysiadl regulator napiecia i pilnie potrzebuje pomocy. Jesli ktos bylby w okolicy lub zna kogos kto moze w tamtym rejonie pomoc to bylbym bardzo wdzieczny. telefon brata to: 502162533, moj telefon to: 509929602.
|
Może będę w sobotę rano w północnej Rumunii. Czy to jakoś może pomóc? W jakim regionie jest Twój brat?
|
Mogę jutro taki regulator wysłać DHLem. jest w banku części
|
Mijamoto jest aktualnie w RO.
|
Masz moze jakis telefon kontaktowy do Mijamoto?
Moj Brat znajduje sie teraz w bukowinie i ma zamiar dojechac do (Saturamy?) dzisiaj. Spalil juz jeden akumulator i ryzykuje z drugim bylelby cokolwiek sie przemieszczac. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |