![]() |
mroova a potwierdzasz na 100% czy jeszcze się zastanawiasz?
Kwestia koloru jakim cię dopiszę. :) |
Na 90% także na razie czarny :D
|
Można z partyzanta pojawić się 24.05 na miejscu zbiórki?
|
Słuchajta, zamykamy listę na grupę pierwszą. Zgodnie z sugestiami wszystkich dookoła zebranych, nie ma sensu poruszać się nastoosobowym zgromadzeniem. Oczywiście możemy jechać równolegle i nie ma z tym problemu żadnego (Maramuresz jest spory) a nawet możemy się po drodze gdzieś tam spotykać, natomiast na chwilę obecną grupa pierwsza to:
Evvil Twin Sluza Sawy Mateo88 Fantom3 Wojtek77 i poszedł priv do Grincha Podział na grupy jest o tyle istotny, że trzeba podzielić się rolami i zadaniami oraz odpowiednio do tego bądź co bądź tygodniowego tyrania po krzakach przygotować. |
Cytat:
|
To może zacznę spisywanie drugiej grupy. Ja jestem zdecydowany na 99%.:umowa:
1. mroova, Warszawa, XT660Z Tenere, lekki na kołach |
To może zacznę spisywanie drugiej grupy. Ja jestem zdecydowany na 99%.
1. mroova, Warszawa, XT660Z Tenere, lekki na kołach 2. Graz, Warszawa, F650, lekki |
Tak spytam, bo ochota już chwile temu się pojawiła a teraz zaczynam widzieć możliwości. Grupa lekka ma nastawienie ostro terenowe czy bardziej widokowo krajoznawcze??
|
DeKa, z tym całym sprzętem kampingowym na tyłku, to raczej ostrego terenu nie będzie. Ja motocykl mam raczej wagi średniej niż lekkiej. Ale będę się starał w miarę lekko spakować, tzn. bez kufrów, tylko miękki bagaż. Mam plan wziąć rogala 50 litrów + do tego pewnie może wyjść drugie tyle dopinanych bambetli :vis:
|
Ja do końca tygodnia powinienem wiedzieć co z urlopem i czy ogarnę temat. Co do bajtli to wagę można ostro ograniczyć odpowiednio się ugadując, bo przecież nie trzeba barać po komplecie dętek na łeba, każdy nie musi mieć swoich łyżek, i jedna dobrze przygotowana apteczka na 3 osoby w zupełności wystarcza. To samo się tyczy sprzętu kempingowego typu kuchenka, menaszki itd. Jeśli będę się wybierał to myślę że rogal 50 litrów powinien wystarczyć w zupełności ewentualnie jakaś mata na górę. Myślę że 20 kg bagażu to max. No nic, nie potrzebnie się rozpisuję bo pracodawca może zniszczyć marzenia.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:39. |