![]() |
|
Cytat:
x;'se z 2007, moj i mojego kumppla maja po.... 10500 km, z tego mysmy nabili 3000. jasne ze moga miec :) |
Jak tak patrzę na niego...to to możliwe ;) Zresztą - nie widzę powodów, dla których miałby kłamać Sycylijczyk, strażak do tego heehe
|
Teraz wszyscy podają przebiegi motków 10 letnich z przebiegami ca. 10-20 tys km, to czemu mało prawdopodobne są przebiegi 30-50 k km za motki 15-25 letnie?
|
jak się ma parę motocykli to na któregoś może zabraknąć czasu lub chęci , dopiero co sprzedałem klasyka którym w ciągu ostatnich 5 lat przejechałem 1500km
|
A mój kolega w ubiegłym roku kupił ruska z wózkiem bocznym z 1961r. z przebiegiem 3 tys. km. Czekał na niego 15 lat. Ma jeszcze oryginalne opony i wygląda jakby wyjechał z salonu.
|
Nie piję do tego, generalnie irytuje mnie po prostu jak ktoś sprzedaje sprzęta 20 letniego z przebiegiem 35 k km a kupujący uparcie próbuje się wmówić że sprzęt ma 70 lub więcej tysięcy km.
Sorry za off top. |
Zapewne sporo zależy od przeznaczenia motocykla. Ze świecą należy szukać takiego GS-a czy RT-ka, który mając te 15-20 lat będzie miał przebieg sporo mniejszy niż 100tys km. Tymi motocyklami po prostu połyka się kilometry.
Każdy się zgodzi, że takim X-em trudno natłuc każdego roku choćby te 10tys km kręcąc się w znacznej części po offie... Wysłane z ajfona.. |
xch
1 Załącznik(ów)
usmiech od xch
|
X-sy są zajebiste. Dla mnie to inna kategoria motocykla. Do dziczenia, podróżowania itd itd....Niby BMW ale nie do końca. Super jakość i zywotnosc. Świetna baza do przerobek.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:41. |