![]() |
UWAGA !!!!!
to pierwsza w moim życiu produkcja filmowa:D, kosztowała mnóstwo krwii i prawie komputer, który nie chciał współpracować ... proszę więc o wyrozumiałość, za wszelkie gafy i niedociągnięcia przepraszam i za cenne uwagi dziękuję :) Film dedykowany dla Lejdis :) |
Aniu, rewelacja!!!!
Gratulacje.... szacunek...... kwiaty.... perfumy.... ;) SUPER!!!! p.s. Jola w nowym mejkapie.... porywające ;) |
Rewela !!! Kochana, właśnie zostałaś naszym Naczelnym Reżyserem ;)
Ps. Ja tam niedociągnięć nie widzę (no może w mojej jeździe...) Pzdr. |
Ale fajne te "NASZE" Baby-BABY!!!:Thumbs_Up::D
|
Filmik super! Trzeba szybko nagrac ciag dalszy! :)) pobijmy ilosc odcinkow 'Mody na sukces'! :))
|
Cytat:
Ps. A tak na marginesie- ambitna jesteś! Ale wchodzę w temat przebijania "Mody na sukces" w odcinkach :hehehe::hehehe::hehehe: |
:Doooo!!!.... a oto i Ola nareszcie :Dsuper że się zameldowałaś:D
PS: tak dla ciekawych to filmik jest tego weekendu, trasa off Opole - Strzelce Opolskie i kamieniołom w Strzelcach :) a role drugoplanowe zagrali Kajtek, Lysy, Michałek ,Winc, Kropek |
Hej Lejdis :)
Dobrze, ze Jola napisala, czesc Ola, bo bym nie wiedziala ze to Ola :P A tak swoja droga to wy chyba nic w pracy nie robicie tylko forum sledzicie :) |
no ja przecie pracuje...siedze i filmiki montuje :p
|
Baba filmik zajebioza, już nie mogę doczekać się części drugiej :) (tylko czekać na Oskara)
PS. Nasze "babki: naprawdę niezłe zamiatają i śmiało mogę powiedzieć ,że objechały by w terenie pewnie nie jednego afrykańca :) Generalnie to dzielne mamy te kobitki :) Pozdrowionka dla wszystkich dziewczynek lubiących offfff. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:41. |