![]() |
hmmm...jestem jako szczęśliwa 13-tka - będą jakieś bonusy za to? ;)
do zobaczenia :) |
bonus będize: wpierd... ;) aa możesz też flaszkę postawić bo kryzys i bezrobocie doskwiera ;)
|
nie wiem co to wpierd... ale słyszałem że wszyscy to dostają i to za darmo :hehehe:
|
Cytat:
Druha w potrzebie nie zostawie, materiał do ćwiczeń zapewniam a Ty tylko podziel się sekretem swojego u płci przeciwnej powodzenia. Wiesz że jedynie niepojętnym uczniem Twym jestem, Padawanem i wielbicielm... p.s. Mistrz Yoda to przy Tobie nędzny, zielony kurdupel... :haha2: Co Wy tak z tym widokiem na Spławika? Rozum Wam poodbieralo? ;) Puff :Thumbs_Up: Rambo - masz w ryj ;), dostaniesz przy okazji odbioru części od Podosa |
Lewar.
Teraz, to sobie tak ze Spławikiem gadu, gadu, a mnie mówiłeś, że jak Spławik na rozpoczęciu będzie, To Ty nie jedziesz. |
Cytat:
|
I tu się mylisz, bo ja należę do niezależnych od Elektrociepłowni obywateli miasta, a dogrzewa mnie niestety niejaki Putin
Wituś przecież Spławik wie, że to żarty i nigdy by nie pomyślał, że taki dobroduszny człek jak Ty mógłby tak powiedzieć.:) |
Cytat:
Hmmm... ;) |
Aha w środę Spławik ma pstryknąć foty domków tak żebyście wiedzieli jakie są fajne warunki :D[/quote]
W którą ? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:00. |