![]() |
Wszyscy już w PL.
Cali i zdrowi. Siniaki, otarcia, krwiaki i blizny nas ozdobiły. Pogoda nie złamała Niesamowita ekipa pełna siły, wiary, humoru. Z jedenastu motocykli niestety jeden odmówił posłuszeństwa i drugiego dnia musial wracać do domu. Dziękuję Wszystkim :bow: |
Zdjęcia, filmiki, relacje POPROSZĘ! :) jedziemy za tydzień więc ciekawi mnie mocno, ile śniegu/błota w górach ;)
|
Wojtku,
BYLO ZAJEBIŚCIE, dzieki! :bow: Trasy wymagające ale z taką ekipa to czysta przyjemności! Nie obeszło się bez wciągania moto na linie, wnoszenia na półki skalne, czy pchania po błocie gdzie buty wyjeżdżały! Zdjęcia wrzucę jak się pozbieram..;) PS Przy okazji chciałbym oficjalnie podziękować Sontosowi za fajnie zapierdalanie i wolę walki.:bow: Santos, ducha walki masz ale musisz jeszcze sporo potrenować, dużo pompek robić i oglady nabrać!:haha2: Nadrabiasz zajebistym moto, co wybaczam, każdy orze jak może!:haha2: Milo Cie i Ser Bajala będzie widzieć na next Przeprawowce na UA!:p Dziękuję Wszystkim i do następnego spotkania!:Thumbs_Up: |
Było z@!#$@ście :) Proszę o rozważenie mej kandydatury przy następnych edycjach. Motor przemaluję na kurczaczkowy, dołoży się obciążnik na przód od traktora i będę wszędzie wjeżdżał za pierwszym razem :haha2:
Dawajcie trochę zdjęć :bow: ps Kto mnie poratował dętką?? |
Mnie jako winowajcy nie wypada :).
Swoje zdjęcia i filmy udostępnię każdemu uczestnikowi. Jeśli Ktoś zacznie wrzucać zdjęcia, opisy czy filmy w wolnej chwili to może w dziale relacji. |
Dawać foty!!! Filmy!!!
|
1 Załącznik(ów)
Moje ulubione...oddaje klimat :>
Dziękuję wszystkim za kapitalną zabawę. Szczególnie Wojtkowi za całą organizację i weryfikację moich umiejętności, sprzętu i opon... |
Dawajcie więcej fot;)
Napiszcie coś o oponach. Co się sprawdzało lepiej, a co gorzej. |
6 Załącznik(ów)
To ja może na zachętę wrzucę kilka. Przyznam, że nie mam ich za dużo więc może chłopaki jak już odetchną po wypadzie coś wrzucą.
Zdjęć jak i filmików było sporo..;) P.S Wojtku, już dziś możesz mnie wpisać na "Przeprawówkę II ;)" tylko nie może być tak lajtowo jak teraz..;) |
A co Wy te motory tak kładliście, chyba specjalnie do fotek?
Słyszałem, że był lajcik taki , że afrcią na anakach bym przeleciał. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:31. |