Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Przygotowania do wyjazdów (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=69)
-   -   Iran trip 2017 - start 12.05.2017. (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=29225)

Franz 06.06.2017 16:56

Stawiam , ze Tenerka nie zaliczyła i nie zaliczy żadnej usterki do końca podróży.

Emek 06.06.2017 18:50

Tenerka jest dzielna. Regler trochę daje znaki i padł czujnik sprzęgła czyli nic sie nie stało ��

Pirania 06.06.2017 18:50

Cytat:

Napisał Franz (Post 534369)
Stawiam , ze Tenerka nie zaliczyła i nie zaliczy żadnej usterki do końca podróży.

I teraz wszyscy będą kupować tenerki :bow: i będzie podobnie jak z "syndromem Sambora"..:haha2:
Krzysiek przesiadl się na XRy i wszyscy kupują XRy..:haha2:

Emek 06.06.2017 18:51

Ja stawiam na DRkę

Pirania 06.06.2017 20:47

Emek,
widzę ze Wy już na UA, czyli za dwa dni dostaniecie buzika od swoich żon, ;) dacie rade z tymi lagami ? Skarpety faktycznie by pomogły ?

Emek 07.06.2017 08:08

Na Kaukazie wpadłem w takie błoto o konsystencji betonu i Filip tez. Myśle ze to zniszczyło uszczelniacze. Lecimy na lajcie bez napinki. W piątek w domu.

mirkoslawski 07.06.2017 09:06

Skarpety zniszczą gładź na lagach (w połączeniu z wodą i piaskiem/pyłem działają jak papier ścierny). Wolę zmienić uszczelniacze co 20 k km niż lagi co 30 k km ;)

Emek - grzejcie do domu szybko acz ostrożnie - trzeba nam wszystkim opowiedzieć co tam się zadziało, czemu jeździcie po betonie i skąd beton w górach Kaukazu, czemu Mała Tenerka zawstydziła Dzika i NAT i takie tam - najlepiej przy jakiejś butelce i najlepiej przez całą noc :P

dzinks 07.06.2017 09:07

Spokojne na końcowych kilometrach :-)

Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka

Emek 07.06.2017 19:02

Cytat:

Napisał mirkoslawski (Post 534446)
Skarpety zniszczą gładź na lagach (w połączeniu z wodą i piaskiem/pyłem działają jak papier ścierny). Wolę zmienić uszczelniacze co 20 k km niż lagi co 30 k km ;)

Emek - grzejcie do domu szybko acz ostrożnie - trzeba nam wszystkim opowiedzieć co tam się zadziało, czemu jeździcie po betonie i skąd beton w górach Kaukazu, czemu Mała Tenerka zawstydziła Dzika i NAT i takie tam - najlepiej przy jakiejś butelce i najlepiej przez całą noc :P

Zachciało nam sie offu a dzień wcześniej mieliśmy super traskę szutrową i myśleliśmy ze ta trasa bedzie podobna. Okazało sie zGola inaczej. Błoto po pachy stromo pod górę i z góry, kamienie duże. Ciężko było i poddaliśmy sie w końcu. Filip leżał z 10 razy poobijał zebra, kufer w kacie urwany i połamany. Afry nie mogliśmy z błota ruszyć w sakwach tatar bo musieliśmy ja zglebić na bok coby z Błota wydłubać. Co tu gadać na UKR w Eszlym roku było ciężko ale lecieliśmy bez bagaży . Kaukaz nas zabił ale jest zajebisty . Wrócę tam na lekkim bo jest niesamowicie.

Pirania 07.06.2017 21:13

Cytat:

Napisał Emek (Post 534549)
Kaukaz nas zabił ale jest zajebisty . Wrócę tam na lekkim bo jest niesamowicie.

Byłem chyba w 2013 jeszcze Afryczka..góry, ludzie, klimat..miło wspominam :Thumbs_Up:

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:07.