![]() |
Chetnie odsprzedam. Komplet 700 plnów po 300 km przebiegu :-)
|
http://allegro.pl/dunlop-trailmax-d6...845860564.html
to nieźle cenisz w szczególnosci że komplet nowych to 550zł. Ja moje po 2000km oddam za 200zł z wysyłką w cenie. |
Mada, a dziwisz się ,że chcę oddać za taką kasę ? :drif:, przecież są super :D
|
Ja tył chętnie zamienię na kostkę 140/80/18 gdyby ktoś reflektował.
|
Mam do sprzedania dwa komplety dunlopow. Jeden nówka, drugi po 1000 km. Jakby co 😉
Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka |
Ja w 950adv miałem zestaw tyl metzeler mce karoo2 150/70/18 a przód motoz traktionator ,zestaw idealny w 80procent off a na czarnym dawal radę tylko szybko schodzą max 2tysie km ,teraz mam podrasowane k60:) tyl i michala. Desert race przód ,tez daja rade
|
Cytat:
|
No to ja jeździć nie umiem, no cóż czas zakończyć karierę 2oo
|
Nie przesadzaj ;). To tylko moje subiektywne odczucia a opony nie były zamontowane w NAT tylko w Kacie. Latałem bez kontroli trakcji, gdzie wcześniej jeździłem z TC włączonym i na seryjnych gumach na jakich wychodził KAt 1190. Wtedy na suchym czarnym asfalcie łapałem uślizgi na trójce. Na Motozach bez TC koło nawet na chwilę nie uciekło. Naprawdę jestem zadowolony z testów na Kacie i zakładam że w NAT nie będzie gorzej.
BTW Radio, właśnie spotkałem twojego kumpla - tego z którym byłeś w zeszłym roku w Czarnej na zlocie beemiarzy. Walił Afrą do Krakowa i przypadkiem razem się zatrzymaliśmy coby przed deszczem się zabezpieczyć :D. |
Krzysiek? Bo nikogo innego na afryce nie kojarzę ze spotkań na bmw
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:12. |