Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Trochę dalej (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=76)
-   -   "Życie to sztuka wyboru" czyli pojechali w góry a wrócili... (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=29347)

mirkoslawski 01.06.2017 21:47

Kolejne odcinki może w weekend podgonię z jakimś filmikiem bo czasu mało...pisze się dalej :)
Pany thnx za słowa wsparcia - ode mnie powiem tylko, że dyskusje mile widziane ale niechże one coś wnoszą! Ja chętnie się pouczę, poznam nowe techniki pakowania i podyskutuję ale dajcie na to szansę, bo jak dyskutować na temat "ta droga jest piękna" albo "ta droga nie jest piękna" itp. :)

Artek 01.06.2017 22:13

Pokażże człowieku tę 20-letnią Rumunkę:umowa::haha2:
Czyta się i zazdrości.:Thumbs_Up:

mirkoslawski 01.06.2017 22:15

Cytat:

Napisał Artek (Post 533762)
Pokażże człowieku tę 20-letnią Rumunkę:umowa::haha2:
Czyta się i zazdrości.:Thumbs_Up:

Ja nie mogę - to Matiego "wybranka" :D;) Ale :drif: na wspomnienie:D

zaczekaj 01.06.2017 23:02

Pisz Mirko, u mnie w relacji też się paru osobom nie wszystko podobało ale co ja zrobię...:D

tyran 01.06.2017 23:38

Pisz Mirko i nie przejmuj się dyskusją. Fajny trip i relacja. Ja lubię podróżować i inspiruję się cudzymi relacjami (jutro jadę w Maramuresz). Pisanie to nie moja bajka. A co do pakowania, to za każdym razem biorę coraz mniej, a i tak wzrokowo bagażu nie ubywa ;)
Dawaj dalej!

wezyr 02.06.2017 00:53

Cytat:

Napisał mirkoslawski (Post 533763)
Ja nie mogę - to Matiego "wybranka" :D;) Ale :drif: na wspomnienie:D

Nie wspomnienie ale na "pamięciówkę" :D:D:D:D

kris2k 02.06.2017 02:32

Ten gość Goldasem, gdziekolwiek z tym szpejem nie pojechał, założę się że pojechał na własnych kołach i miał z tego mega zabawę.
Natomiast zapłacić, wysłać motka transportem do Maroka, dolecieć sobie wygodnie samolotem i pierdolnąć później fotkę z saszetką na zadupku to każdy odpowiednio zasobny potrafi.
Nie żebym potępiał takową formę podróży bo każdy spędza swój urlop jak mu pasuje, i chuj komu do tego, ale opanujcie się trochę ludziska. Autor tego fajnego wątku pojechał, miał z tego frajdę, teraz poświęcając swój czas próbuje się z innymi swoją przygodą podzielić a wy pierdzielicie o bagażu, asfalcie i innych bzdetach. Motocykl też miał nie taki jak trzeba bo przecież BMW pojechał, a wiadomo że BWM się to się nie da poza widok komina zajechać.

Pisz Przyjacielu dalej, czyta się z przyjemnością! I się nie przejmuj, ja tam zabieram na każdy dzień parę majtek i skarpetek bo pranie mnie wkurwia a w brudnych chodzić nie lubię ;)

myku 02.06.2017 09:28

Hehe...ja w moim Czelendzu nawet subframe na stalowy za worek forsy zmienilem,zeby wozic wszystko co mam ze soba :lol8:.Napisz troche co myslisz o motocyklu,jak sie sprawowal,jak ci sie na nim jezdzi na takich wyjazdach itd.

mirkoslawski 02.06.2017 09:55

Piszę - thnx za dobre słowo :)

Myku - opiszę, napiszę - na koniec ;)

Kisiel 02.06.2017 10:07

Pisz i nie przejmuj się niestosownymi komentarzami. Nie ma znaczenia, jak byłeś zapakowany, liczy się to, że pojechałeś, była przygoda, jesteś zadowolony i chcesz się podzielić przeżyciami! :Thumbs_Up:

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:46.