![]() |
bry!
ekipa szfagrów i inżynierów we futraku serdecznie dziękuje Diverkom za gościnę, a wszystkim za wspólne biesiadowanie! Ahh jak brakuje listerine do śniadania ;) |
Hejo,
Ekipa łódzko-podwarszawska również dziękuje serdecznie Diverkom za gościnę u Free-TZL'a, a wszystkim za przednią zabawę i super atmosferę. Było w pytę! :) |
Cytat:
|
|
Prima. Pięknie wyglądacie pod brzozą. Zapomniałem kontaktu zabrać do mej wybranki. Wszak jesteśmy po słowie....
|
Dzięki błotne ludki że wpadliście do nas :) zawsze jesteście mile widziani :)
Pamiętajcie co złego to JA hi hi tzw. SAMO ZŁO :lobby: Na następny woodstock postaram się lepszą gamę barw lakierów wam zafundować :) ale i trudniej będzie to zjeść:) Szkoda że nie udało nam się przeprowadzić depilacji he he Każdy zasypia w alkowiosce na własne RYZYKO i nie wie w jakim stanie się obudzi :) Kuchnia wydała kilka kociołków , 12 pizz :) ponad 100 muffinek :) Jeśli chodzi o offa w moim Paździochu mam nadzieję że każdemu było MIĘCIUTKO i nie było nudno :haha2::haha2::haha2: do tej pory jeszcze nie zmyłam błotka - jest cudowne :) aż szkoda będzie myć paździocha :) W późniejszym poście wstawie kilka fotek jakie mam, Jeszcze raz dziękujemy za przybycie |
Cytat:
Mam nadzieję że link działa |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Bardzo mi przykro że nie udało mi się was odwiedzić jednak mam nadzieję że delegacja z motowioski usprawiedliwila moja nieobecność w sposób wystarczajacy. A tymczasem taki mam się mnie uczepil |
Basia super fotki...tak żałuje że nie byłem. Niestety w południe nie byłem w stanie piwozić. Brakowało mi takiej wody do kąpieli.... :) dzięki za kociołek i miłe przyjęcie. Do zobaczenia na Długim.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:20. |