![]() |
Jestem zaintetesowany płytą do DCT z gmolami Heed'a. Jak ktos coś to prosze o info. Najlepiej gruba 4 mm alu
|
Cytat:
Srebrny czy szary, bo mają obie wersje? ;) Cytat:
Od brata Navaja też. :) Harry, Bumot ma płyty do DCT, 4mm. ;) |
Cytat:
|
Wszystkie przelewy są, zamówienie złożone, czekamy na ostateczne potwierdzenie z rachunkiem do zapłaty. Niestety nie ma tyle płyt na miejscu, więc musi domówić, w przyszłym tygodniu powinny być w Czechach, potem ze 3 dni i będą u mnie. Postaram się wysłać jak najszybciej, jak je tylko porozdzielam i popakuję odpowiednio. :)
Niezła paczka będzie...5x4kg (płyty) + 3x...4-5kg (gmole)...ciekawe jak duże pudło...? |
ha ha ha przywiozą euro paletę :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Jak będziesz na etapie przeróbki to chętnie podpatrzę co musiałeś robić by to spasować. |
Cytat:
Zamówienie potwierdzone i opłacone. Dotowarowanie zlecone, czekamy... :) |
7 Załącznik(ów)
Paczka z zamówieniem odebrana...na palecie, 47,5kg (płyty ok. 4kg, gmole ok. 5kg). ;)
Swoje graty wczoraj zmontowałem, wszystko pasuje bez kombinowania i demontażu czegokolwiek. Wykonanie bardzo fajne (gięcia, spawy, wykończenie bez zarzutu), wygląda zacnie i osłania dobrze. :Thumbs_Up: Podoba mi się to nawiązanie do płyt z XRV. :drif: Trzeba będzie pokombinować i może się uda wpasować jakąś narzędziówkę pod dekiel prądnicy (jest tam sporo miejsca w płycie i ciężar byłby niżej). Jedna płyta wczoraj przekazana bratu Navaja, resztę dziś wysyłam w Polskę. Załącznik 78814 Załącznik 78813 Załącznik 78815 Załącznik 78816 Załącznik 78817 Załącznik 78818 Załącznik 78819 Wygląda na dobry stuff :at: |
Fajna, teraz zaluje ze nie kupilem :/
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35. |