![]() |
Hej. Jakiej app używacie do tych tet? Najlepiej na iphona. Dzieki za podpowiedz
|
OsmAnd
|
2 Załącznik(ów)
Na iPhone dobrze działa OsmAnd.
Co do samego TET to przejechaliśmy w ostatnią sobotę odcinek spod Szczecinek pod Szczuczyn. Mi się podobało. Nie jest monotonnie. Zdąrzyliśmy jeszcze na kwitnący rzepak (ogólnie sporo rzepaku na trasie ale większość była już przekwitnięta. W połowie maja musi tam być mega żóóółto): Załącznik 125229 Rozjechane pole: Załącznik 125230 |
Za głupi chyba jestem nie umiem tego tetu wgrać w to
|
jeśli masz IP:
musisz mieć zainstalowany OSMAND. wchodzisz na stronę TET i POBIERASZ plik na telefon. wchodzisz w pobrane pliki i klikasz wyślij do lub otworz za pomocą. wybierasz jako docelową lokalizację OSMAND. Zsadniczo sama aplikacja NIE JEST intuicyjna i musisz spędzić z nią na kolanie jeden, dwa wieczory żeby nie qrwić w trasie. Ogólnie kiedy zacznie już wyświetlać ślad nie ma z tym żadnego problemu. Jeśli dalej nie pomogłem to musisz wymienić telefon :D |
Można też otwierać przez aplikację tet, która z automatu otwiera wybrany odcinek w osmandzie.
Przynajmniej u mnie na androidzie tak działa. |
Bede kombinował. Do niedzieli czas. Ruszam z de tranzytem pod Wrocław i wbije się tam gdzies. Później Bieszczady i Mazury. Taki plan. Dzieki za pomoc
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:04. |