![]() |
1. Artek. L zamek od góry do samego dołu. Kolor: blek. Szt.2 Reszta nieważna
2. Muszel72. XL- zamek po całości, kolor - Granat 3. Cezar3 XL 1 szt, zamek po całości, kolor melanż 4. ATomek L granat 5. Colles 2XL zamek na całej długości - malowanie HRC (no dobra może być granat) 6. Dzinks XL. Zamek do połowy jak na zdjęciu. Kolor melanż. . Wg pomiarów 83 przy klacie 104 i wzroście 191 7. tyran L. Zamek do połowy. Kolor obojętny. 8. voytas 2 szt, melanż 9. honda_honda: S granat krótki zamek 1szt , M granat krótki zamek 1 szt XL melanż krótki zamek 1 szt 10. marcinos11. 1szt. 'L' (klatka 102,wzrost 176) i 1szt. S'' zamki w obu do połowy. 11. zbychuto 1 szt. L melanż zamek do połowy |
Emek zapodasz raz jeszcze zdjęcia polarka, te na pierwszej stronie nie robią...
|
U mnie na kompie widać zdjęcia
|
U mnie również
|
Jest mozliwosc wysylki za granice?
|
Jest. Koszty do ustalenia. Norge? Najtaniej będzie chyba pocztą bo kurier będzie dość kosztowny.
|
Cytat:
|
Wpisz co ci trzeba. Ewentualnie mogę ci na Krzyż wysłać gdybyś miał być w PL. Jak Pan woli.
|
Cytat:
|
Jak mu wysyłałem koła do NAT przednie podbite, luźne szprychy to przez tel jęczał, że nie wie czy da rade bo afryka ma twarde koła itp. Dwa dni później, miałem koło u siebie zapłaciłem chyba 90zł z wysyłką...
No właśnie jeśli kupisz za 150 całe koło to się może nie opłacać. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:39. |