![]() |
Sneer, zdradź proszę o której ruszałeś w drogę i do której trwała jazda. Kaldamo pass robiliśmy w przeciwnym kierunku. Warunki były okropne. Deszcz, śnieg, mgła i te kilkadziesiąt kilometrów zrobiliśmy chyba w 5 godzin.
Twoja trasa to pewnie ponad 400 km z Sary Tash do Kazarman. Ile czasu zajęła ci ta droga? |
1 Załącznik(ów)
Trackami się podzielę, ale nie mam kabelka, zeby je zgrać - moge teraz tylko przeczytać z Garmina. Dziwne godziny pokazuje wykres wysokości (nigdzie indziej nie widze godziny...)Jakobym wyruszył o 3:51 AM a zakończył o 1:43 PM. To tak czy inaczej 10 godzin jazdy, ruszałem pewnie o 8:51, tak wskazuje nazwa tracka. 420 km.
Załącznik 85339 Super lightowo to nie było, na górze musiałem wpinać ocieplacz do kurtki, ale nie na zbyt długo. Poprzedniego dnia jednak wyschłem porzadnie i odpocząłem. |
No proszę, możesz się pochwalić Lorryemu z Outback, że jego gmole się sprawdziły :)
|
Kurde myśmy potraktowali KGZ jako tranzyt i dzięki temu mam zajebistą motywację żeby tam wrócić. Tracki z KGZ byłyby miło widziane... :-) Dzięki z góry!
pozdrawiam trolik |
. Odnotowuję mocno zużytą oponę z tyłu
Na jakich oponach jechałeś? |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Wtedy mial przebieg ok 5000 km. Przod z kolei mocno wyzabkowal. |
ok, dzięki za info
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka |
Ale to bez sensu wozic wkreta w oponie. ...zbędny ciężar itp ;)
|
Ha, wkręta odkryłem na parkingu już nad Issyk Kul. Ciekawe, jak długo jeździł, ale w każdej chwili mogła być katastrofa. Ściąganie mitasa e-09 w warunkach polowych to podobno mordęga; możliwe, że nawet nie poradziłbym sobie przy pomocy dwóch aluminiowych łyżek długości 20 cm każda.
A jakbym złapał gumę następnego dnia, to byłoby bardzo słabo. Bo nastepny dzień od Kazarman to była rzeźnia, lekkomyślność i duuuużo szczęścia. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |