![]() |
Jak zwykle na Izim było super - wielkie dzięki dla organizatorów:::)))
Do tego iż ponieważ co roku sobiektywnie nieobiektywny film robię z iziego to i w tym roku jest:::))) kamera była tam gdzie była, wrzucić można to co można... i dlatego takie a nie inne kawałki... https://vimeo.com/269647801 |
1 Załącznik(ów)
Dzięki za imprezę, pogoda trafiła się super. No i fajnie było wszystkich poznać, tak jak zobaczyć tych znanych wcześniej :)
Myku ma elektryczną cegłę, trochę pojeździł w sobotę i do niedzieli się ładowała :D Załącznik 80070 I kilka moich zdjęć raczej bez kasowania, także są różnie zrobione. https://photos.app.goo.gl/Czd6bfyrXNAzoo5y2 |
Ja ladowalem sie tez tyle ze juz od piatku wieczór :haha2:
Dodam jeszcze ze swietnym pomyslem jest trasa roadbookowa.Pierwszy raz nia jechalem i zaluje ze nie dane bylo mi zrobic jej calej.Ale to chyba najlepsza propozycja.Troche offu troche szosy,ale wszystko na orientacje.Swietna propozycja.Jesli bedzie za rok to prosze wpisac mnie na liste . |
https://images82.fotosik.pl/1073/c73...a412165med.jpg
Drodzy Uczestnicy! Ósma edycja IZI Meeting za nami. Dziękujemy za liczne przybycie, razem spędzony czas, tańce, rozmowy do białego rana oraz wspólnie przejechane sobotnie trasy. W tym roku było nas 268 osób z 10 krajów. Przygotowanie naszego zlotu kosztuje nas, czyli IZI Team, bardzo dużo czasu i pracy, ale poza samą przyjemnością ze wspólnej zabawy, dostajemy od Was nieprawdopodobną dawkę energii oraz mnóstwo satysfakcji. Chcielibyśmy, żeby nasze spotkania w Grodźcu były z roku na rok coraz lepsze, dlatego będziemy bardzo wdzięczni za wszelkie komentarze, pomysły, uwagi krytyczne jak również informacje, co Wam się podobało i mamy tego nie zmieniać. Piszcie do nas na FB lub mailem na adres info@izimeeting.com. Już teraz zapraszamy Was na 9. edycję IZI Meeting, która odbędzie się tradycyjnie w Zamku Grodziec w drugi weekend maja, czyli 10-13.05.2019 (zapiszcie w kalendarzach). UWAGA: Zapisy na IM 2019 ruszą 01 stycznia 2019 punktualnie o godzinie 00:00, a pierwszych 50 zarejestrowanych i opłaconych uczestników będzie mogło się cieszyć niższymi cenami biletów :-). Wcześniej spodziewajcie się kalendarza na rok 2019. Słowem - będzie się działo i zrobimy, co w naszej mocy, żeby IM2019 był najlepszym zlotem ze wszystkich dotychczasowych! Wkrótce poinformujemy Was o kwocie, jaka pozostała po opłaceniu wszystkich kosztów zlotu którą, zgodnie ze wcześniejszą deklaracją, przekażemy na rehabilitację Ewy która uległa wypadkowi motocyklowemu w Czarnogórze w 2016 w trakcie swojej podróży poślubnej. IZI Team |
Przy rejestracji:
Kamyk (chyba):Jakie koszulki? Krzysiek: jedna L, a druga normalna. :D IM: no to płacisz za jedną 40 zł, a za drugą normalnie. :) |
I ja tam byłem i piwo z organizatorami piłem:D
Dzięki i do zobaczenia za rok a może i wcześniej. |
A zdjęcia jakieś i filmy to będą?
Dawajcie ludziska co tam macie. |
Cytat:
Co do zdjec Kuba - bedzie post zeby ludziska wrzucali :) Ale jesli cos macie to dawajcie tutaj linki/zasoby itp. I bedziemy pakowac w jedno miejsce. Filmiki z kamerek tyz :) Bo chce zrobic jakis filmik promo jak sie uda! Kamyk |
Ludzie! Jesli macie jakies fotki albo filmiki to byl bym bardzo wdzieczny za info! Chce sklecic promocyjny filmik i chcialbym dodac cos z trasy, bo ja bylem caly czas na zamku ;)
Z gory dziekuje! Kamyk |
Co do filmów, to molestuj Mallorego, trochę tego nakręcił, a linka do kilku takich sobie moich zdjęć wkleiłem wyżej.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |