Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Rozpoczęcie sezonu 2018 ? (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=31400)

sluza 07.03.2018 16:28

Cytat:

Napisał marecki999 (Post 574103)

Mam wiarę w ludzi czasem jednak myślę .
Czy ludzie ,mimo że wypija ,maja trochę rozwagi by uszanować czyjeś mienie ,nie zostawić po sobie pobojowiska.? Jak np przeoranie pobliskiej plaży

E tam, nie po to prof Gartner wynalazł grabie, żeby z nich nie korzystać :)

Dubel 07.03.2018 18:11

Cytat:

Napisał sluza (Post 574123)
E tam, nie po to prof Gartner wynalazł grabie, żeby z nich nie korzystać :)

:haha2::haha2::haha2:

Kazmir 07.03.2018 18:48

Cytat:

Czy ludzie ,mimo że wypija ,maja trochę rozwagi by uszanować czyjeś mienie ,nie zostawić po sobie pobojowiska.? Jak np przeoranie pobliskiej plaży
Masz na to odpowiedź:
Cytat:

E tam, nie po to prof Gartner wynalazł grabie, żeby z nich nie korzystać
PawelM! Miałem nic nie pisać, ale samo się napisało. Samo życie.

marecki999 z wielką ochotą przyjadę do Węgorzewa. Znam ludzi ze stoczni Northman'a (sam zajmuję się żeglarstwem) może dałoby rade czymś popływać?
Ja gwarantuje ci, że dołów ci nie na kopie i nie będziesz musiał chodzić z głową spuszczoną jak spotkasz sąsiadów. Tu na forum znajdzie się jeszcze kilka osób co potrafią uszanować czyjeś minie choćby byli napierdoleni jak stodoła.

bicio 07.03.2018 19:05

Cytat:

Napisał Kazmir (Post 574136)
Masz na to odpowiedź:

PawelM! Miałem nic nie pisać, ale samo się napisało. Samo życie.

marecki999 z wielką ochotą przyjadę do Węgorzewa. Znam ludzi ze stoczni Northman'a (sam zajmuję się żeglarstwem) może dałoby rade czymś popływać?
Ja gwarantuje ci, że dołów ci nie na kopie i nie będziesz musiał chodzić z głową spuszczoną jak spotkasz sąsiadów. Tu na forum znajdzie się jeszcze kilka osób co potrafią uszanować czyjeś minie choćby byli napierdoleni jak stodoła.

Bez przesady, wystarczy zrobić zlot w miejscu gdzie nie ma czego popsuć.
Dlatego Biała jest fajna i dlatego Twierdza Kłodzka była zajebista i dlatego m.in. Rajd Podlaski się nadal odbywa.
Płaczecie, że młodzież nie taka, że rozjebunda, że to że tamto no i właśnie dlatego nie ma od zawsze rozpoczęcia, dziwne że z zakończeniem się udało.

Popieram każdą inicjatywę umiarkowanej rozjebundy w dobrym do tego miejscu i chętnie dam coś z siebie pod kątem organizacji przejażdżki czy innych swawoli :)

EmilD 07.03.2018 19:42

Już nie przesadzajmy, W 2016 byłem na zlocie ADV na Podlasiu w Rozłogach, ośrodek był bardzo ładny zielone trawniczki itp. i na samym wejściu było powiedziane żeby nie ryć w ziemi i nawet nie jeździć poza chodnikami i nie było z tym problemu, pełna kultura mimo zbyt dużej ilości podlaskich alkoholi. Więc nie róbmy z siebie takiej patologii. (no dobra nie ryliśmy ale jeden lc8 990 wylądował nocą w fontannie z tym, że nawet liliom wodnym nawet jeden listek sie nie urwał :P )

jorge 07.03.2018 22:20

Cytat:

Napisał Kazmir (Post 574136)
Tu na forum znajdzie się jeszcze kilka osób co potrafią uszanować czyjeś minie choćby byli napierdoleni jak stodoła.

Ja się podpisuję :)

ablos78 07.03.2018 22:25

Dzida ,tszoda i najepkaaaaa:)

07 A-gent 07.03.2018 22:54

"Bogatych może i nieco przybyło i im nie robi różnicy , można też zaobserwować zwyżkę "wygodnickich" od 4 gwiazdek w górę.

Pewnie że można olać tych co liczą i zapodać 5 gwiazdek w stylu BMW,najwyżej nie przyjadą , można zrobić 3 gwiazdki i z kolei nie przyjadą ci 5 gwiazdkowi.

Ludziska miękną i stąd ta dyskusja :)[/QUOTE]"

To może na czas zlotu dokleić kilka gwiazdek na szyldzie? :mad:

luźno kieta 07.03.2018 23:00

Cytat:

Napisał EmilD (Post 574145)
jeden lc8 990 wylądował nocą w fontannie z tym, że nawet liliom wodnym nawet jeden listek sie nie urwał :P )

Miłośnik przyrody chciał pewnie przyjrzeć się z bliska przedstawicielom okolicznej fauny...

07 A-gent 07.03.2018 23:06

Cytat:

Napisał voxan69 (Post 573803)
Dzisiejsza młodzież chciałaby zrobić wszystko przez srajbuka nie wychodząc z domu. Zlot przy smarfonach. Dramat.

Dobrze gada!!! Taka jest smutna prawda.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:39.