![]() |
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka Cytat:
Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
Dlatego 1600 to jest jakaś masakra. |
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka |
Myślę, że matjasowi nie chodziło o dupę czy nadgarstek.
Sam mam trasę UK-PL i PL-UK (w moim wypadku to też ok. 1600km) przerobioną na moto (tyle, że w 2 dni ze spaniem w DE) oraz taką samą trasę na raz wielokrotnie samochodem (ale żona w zapasie jako kierowca) i stwierdzam, że to jest bardzo ryzykowna odległość na raz. Sekunda nieuwagi, zmęczenia i o tragedię na moto nietrudno. |
Oczywiście, kondycja, wiek, dzień, warunki robią swoje ale prowadzenie tak długo jest jak jazda na bani.
Nikogo nie krytykuje - been there done that :) Od kiedy jeździmy z psem robimy częściej postoje. To jest chyba klucz... No ale w przypadku 1600km to trza jechać żeby przejechać. |
Przyznam ze ostatnio jak widziałem Łukasza ba Stelli to wygladal bardzo świeżo. Wszystko sprawa głowy.Trzymsm kciuki za wyjazd.
|
Bo Łukasz ma ksywę "stalowa dupa" i najchętniej nie schodziłby z motocykla ;)
|
Jak podał myku, dupa nie ma dużo do gadania. Jak zawsze wszystko jest w głowie.
|
No i co jacyś chętni ? Nie mówię żeby całość lecieć na raz ( znaczy ja skoczę ) ale żeby na miejscu się spotkać. Już trasy w głowie mam na dwa dni.
|
Ja sobie wolne wypisałem na piatek przed i poniedziałek po ,ale wiem czy mi dadzą ,ale ochotę mam … ( mamy ) bo wybieral bym sie z plecaczkiem 👩 😁😁 pzdr
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:01. |