![]() |
te siatki o dupe rozbic, przejechalem w zeszlym roku prawie 4 tys km i zaraz po powrocie zdjalem,,,odparza dupe !!! moge oddac darmo jak ktos chce
|
To chyba że w stringach latasz. Ja zrobiłem 14 tysi i uważam że jest git.
|
Cytat:
Generalnie jak masz delikatny zadek to na wszystkim odparzysz- ja po moim pierwszym w życiu wyjeździe na bałkany do dzisiaj mam blizny po odparzeniach na zadku. Też nie mam złotego środka. Teraz będę testował poduszkę żelową :bow::at: Zasada jest taka: rano puder, wieczorem kremik i jakoś idzie przetrwać :D Dziwnie trochę to brzmi...:haha2: |
Mówią, że to się myje a nie wietrzy... :lol19:
|
3 Załącznik(ów)
A ja dla plecaczka założyłem matę zelowa. Po pierwszych testach dam znać czy warto
|
Cytat:
|
Dzięki, mam 2 na zapasie 😉ale pewnie ktoś chętnie przytuli. Wrzuć do działu "Oddam potrzebującemu".
|
Odparzenia powstają od ciepła i wilgoci. Jak ktoś ma kiepską wentylację zadu to tego nie uniknie. Ważne jest też ile warstw i co masz na dupie. Dobrze jest jak choć trochę powietrza przepływa pod tyłkiem (pikowana kanapa, poduchy z komorami itp).
U mnie sprawdzają się majtki dla biegaczy z Decathlona, które odprowadzają wilgoć. |
Cytat:
|
Cytat:
Co do siatki, wieje pod nią sporo, siedzi się wyżej, wygodniej, ale wyciera zbiornik z farby do gołej blachy (wiadomo, można folią bezbarwną nakleić i kontrolować jej wytarcie), wyciera kanapę i do offa się średnio nadaje - błocko się w nią wbija i zanim wyschnie moczy zad. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:30. |