![]() |
Podoba mi się ten plan :-) Tylko niech czasy się zmienią. Jak wygląda sprawa zostawienia moto w Gruzji na dłużej?
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
Warto pojechac w czerwcu, wrocic we wrzesniu. Jakby co to mam pewny parking, miejsce przy hostelu w Kutaisi |
Cytat:
Dlatego teraz chcę polecieć na tydzień , wynająć motorki i pojeździć po górach, nie interesuje mnie zwiedzanie i nic więcej po za górami. Spanie pod dachem, dobre żarcie i wino. Masz deerzetki do wynajęcia, albo polecisz firmę gdzie możemy wynająć dwie 690-tki lub 701-ki ? |
Adagio.
Na razie Gruzja zamknieta na 4 spusty. Od marca turystyka stoi, ale .jak tylko sie otworzy, to zrobie Ci plan I ogarne wszystko. Zadzwonie w 2021 |
Tak po cichutku myślę że jakby się dało to w czerwcu chciałbym się wybrać.
Będziemy w kontakcie, zdrowia na Święta i na Nowy Rok. |
Cytat:
Wczoraj dostałem smuta wiadomość ze jeden z nas rezygnuje z wyjazdu :mur: Zostało nas 3 , jesli kolejny zmieni zdanie to wyjazd jest pod znakiem zapytania :Sarcastic: Narazie Wszystkim wesołych świat i dobrego nowego roku życzę a przedewszyskim spełnienia marzeń podróżniczych na motorze :) |
Cytat:
Droga do Omalo/Dartlo tylko jak lubisz przygode I umiesz jezdzic. |
Mirek, co jest takiego w Vashlovani, że na dużym GS-ie tego nie zrobi? No, oprócz brodu na Lari na wiosnę, bo wiadomo ;-)
Poważnie pytam. |
Cytat:
Tam jest tak, jak w Mongoli,czy w Maroku. Brod na Liori to poczatek przygody. 500 km w 2 dni po terenie. Bez infrastruktury. <iframe width="312" height="266" src="https://www.youtube.com/embed/3ljnK7is1ms" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe> [YOUTUBE]<iframe width="312" height="266" src="https://www.youtube.com/embed/3ljnK7is1ms" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>/YOUTUBE] |
Mirmił ja kiwam głową i może latem jak coś się ruszy...
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:43. |