![]() |
Zdrowiej chłopie. Siostry ładne?
|
1 Załącznik(ów)
Krzyczelismy na cale pole: w prawo to tedyyyy!
|
Cytat:
Przemycily mnie na łóżku do bufetu. W karetce pani powiedziała mi, że jak będę się dobrze zachowywał, to nie wpisze mi kowita. |
To wiemy już, że wpisali Ci kowita. Pisz co było dalej :) Będziesz żył?
|
Zdrówka Darek
|
1 Załącznik(ów)
|
Ja też już na bazie. Dziękuje wszystkim, za wszystko. Zdrówka.
|
Taka se ta Płaska, imprezę zamknęliśmy po 1 bo już wszyscy się poszczepiali i poszli spać, wyspać się nie dało, bo trzeba było organizować akcję ratunkową ;). Ale radość z widzenia znajomych twarzy i przekonania się, że nie tylko ja się starzeje nieoceniona:D.
Elwood zdrowiej!!! |
Szczepienie szkodzi:)
Zatrzymują mnie informacje, że wziął sputnika. Pokoronografii jestem. Wyszły dwa serca... Znaczy f-cznie jest mnie dwóch. Zobaczymy, co do wymiany pójdzie. |
Serducho ok!
W sumie tu jak w Leśnej Górze. Podlaski klimat, ludzie jacyś przyjaźni. Przywieźli Warszawiaka. Nie byłem przy ale pięgniarki w szoku że taki cham... Słuchając tego postanowiłem wywalic z siebie wszystkie źle Warszawskie wady i zrobiłem dwie kupy. Jestem pod stałym monitoringiem Przyjaciół, Kierownika Tolka i Pani Kierowniczki po fachu. Wszystkich przepraszam za moje złe zachowanie. Dla Mistrza Pucza koreańska flaszka o ile żmija w nie nie padła już łupem. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:05. |