![]() |
Cytat:
|
Pewnie na żywo wygląda dużo lepiej, podobnie jak w przypadku tenerki.
|
Cytat:
Mnie najbardziej podobały się malowania 600. I do tego chyba starają się nawiązać (czasem udając Tesco) |
Cytat:
Co do Trampka to ładny. Szkoda, że wydechy dołem i ten prześwit trochę mały w teren. Ale 91KM przy 208kg to powinno ładnie jechać. Dzik miał 98Km przy 220kg. |
Wydech dołem bo niestety trzeba gdzieś sakwy upchać. Ogólnie to raczej mało miejsca dla pasażera z tyłu.
|
Nie znam gościa ale albo jest kurduplowaty albo moto jest dość wielkie- jak nie trampek.
|
Wypadałoby zmienić nazwę wątku, bo CRF to z pewnością nie jest 😀. Zresztą Honda wyraźnie pisze, że to XL750 (https://www.honda.pl/motorcycles/ran...and-price.html).
Czyli nadzieja na CRF750 wciąż żyje 😉. |
Patrząc na te nowe propozycje od H i S, to jestem dalej zadowolony z posiadania 701 i dużej CRF w garażu :D
|
Miałem dylemat czy Tuareg czy nowa propozycja od Hondy, ale trampek rozwiał moje wątpliwości. Niestety srogi zawód:
+ moc super - zawias 200 przód, 190 tył za mało - rury puszczone dołem jak w tigerze - tłumik puszczony jak szosówce - kanapa szosowa Mam nadzieję, że jest szansa na CRF750 bo XL750 wygląda jak Kawasaki Versys co by chciał na 10 minut w teren pojechać po szutrach, ale zaraz znowu na asfalt. - |
Wygląda jak uterenowiona cb500x
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:10. |