![]() |
Motovoyager odpowiada :)
Witam.
Jak już pisałem, na innych forach, nie odpowiadam na posty mnie osobiście dotyczące. Ale jeśli ktoś mówi że jestem złodziej, a ktoś inny odpowiada że prawda leży pośrodku - muszę zareagować. Na Waszym forum komentarze były najbardziej obiektywne. Pisaliście merytorycznie. Dziękuję. Czytałem z uwagą Wasze posty. Teraz odpiszę. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Idziesz ulicą i widzisz biedną kobietę. "Dam pani 5 zł" - mówisz i wyciągasz portfel żeby dać jej tego piątaka.W ostatniej chwili czujesz jednak od niej wódę i widzisz w jej kieszeni flaszkę. Oj, nieładnie - myślisz - dam te 5 zł na WOŚP. I dajesz, bo akurat obok przechodzi wolontariusz. A kobita zaczyna wrzeszczeć na całą ulicę, że jesteś oszust, bo jej nie dałeś piątaka, a obiecałeś. Według Ciebie - wina leży pośrodku http://forum.motocyklistow.pl/style_...ault/smile.gif. Cytat:
Pzdr M |
Życzę powodzenia!
|
Mariusz, nie padajcie! na miły Bóg!
czekam na motovoagra w marcu, kwietniu itd itd. Troche jesteście jakby potrzebni! bezwzględnie:):):) Powodzenia:) pozdrawiam |
Panie Mariuszu. Niech Pan robi swoje i nie daje się prowokować. Zawsze i wszędzie znajdą się tacy co dla różnych własnych czy obcych interesów będą jątrzyć.
Motovoyager to strzał w dziesiątkę. Ludzie jeżdżą co raz więcej i chcą się dzielić swoimi doświadczeniami. Powiem szczerze, że od kilku tygodni chodziłem po EMPIKach i szukałem kolejnego wydania. Myślałem, że się tak szybko rozeszło. Powodzenia i czekam na kolejny numer. |
Też chce wyrazić swoje poparcie. Motovoyager to fajna gazeta. I niech zostanie zszywana, klejone sie szybko rozpadały. :)
|
Trzymam kciuki za Motovoyagera, a listonosza chyba sklepie bo mi najnowszego numeru jeszcze nie przyniósł :/
|
Cytat:
W przyszlym roku pewnie najpierw sprawdzisz fundacje nim zapowiesz, ze dasz jej pieniadze. Pewnie jeszcze lepiej bedzie jak napiszesz o tym w czasie przeszlym dokonanym. Nie szkodzi, ze bedzie juz po swietach. Zycze oczywiscie przedsiewzieciu pt. Motovoager jak najlepiej, czasy sa jednak ciezkie i nie wszystko zalezy od nas. Tutaj poparcia dla swego przedsiewziecia nie szukaj. Tu je masz... Oczywiscie zapewniam Cie, ze chcialem dobrze ;) |
Jak ja wytrzymam do następnego numeru, chyba się uzależniłem ;)
|
ja jeszcze czekam i do skrzynki pocztowej zaglądam co dzień i nic:mur:, ale myślę , że w końcu się doczekam:drif:
Liczę, że pismo przetrwa i będziemy się nim co miesiąc cieszyć:). POWODZENIA |
W sumie od zeszmacenia się motocykla i świata motocykli które czytałem od 1996 roku to jedyna i słuszna pozycja w empiku jaką kupuje :)
Nie mam prenumeraty, ale czekam na następny numer z utęsknieniem :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:57. |