Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Kwestie różne, ale podróżne. (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=80)
-   -   Motovoyager juz w sprzedazy (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=561)

Mariusz Ignatowicz 18.02.2009 23:17

Motovoyager odpowiada :)

Witam.
Jak już pisałem, na innych forach, nie odpowiadam na posty mnie osobiście dotyczące. Ale jeśli ktoś mówi że jestem złodziej, a ktoś inny odpowiada że prawda leży pośrodku - muszę zareagować.
Na Waszym forum komentarze były najbardziej obiektywne. Pisaliście merytorycznie. Dziękuję.
Czytałem z uwagą Wasze posty. Teraz odpiszę.

Cytat:

Napisał e200g_ (Post 43049)
Czyli co? To by było na tyle??

Cytat:

Napisał blink (Post 43259)
Obawiam się że tak się to może skończyć. Ostro uderzyli z kopyta, bo jak za taki papier to cena skromna. No a tematyka pisma w sumie 'niszowa' jak na nasze warunki i pewnie mało potencjalnych odbiorców. Obym się mylił...

Mylicie się. Nie padamy, nie padniemy. Przetrwamy kryzys.

Cytat:

Napisał wilqu5 (Post 43265)
niestety dzisiaj pojawiła się także informacja na ich forum że kolejne numery będą łączone po dwa (dwumiesięcznik) lutowy z marcowym i kwietniowy z majowym, więc to już całkiem nie wróży dobrze...
choc obiecali że prenumeratorzy dostaną wszystkie numery tak jak było zapowiedziane

Cytat:

Napisał Stringers (Post 43308)
To niby jak? Zapłaciłem za 12, a dostane 6 bo będą połączone?

Prenumeratorzy "roczni" dostaną 12 wydań albo zwrot pieniędzy - jeśli upadniemy. Ale nie upadniemy. Wierzcie mi.

Cytat:

Napisał sambor1965 (Post 43323)
Czyli po polsku...
Znam obu gosci, Macka i Mariusza. I pozwole sobie nie miec w tej sprawie zdania. Proponuje rozwage w dalszych sadach i postach. Pamietajcie ze prawda lezy zawsze posrodku.

Sambor, myślę, że chciałeś dobrze. Dzięki. Ale krew mnie zalewa. Wina pośrodku?!!!

Idziesz ulicą i widzisz biedną kobietę. "Dam pani 5 zł" - mówisz i wyciągasz portfel żeby dać jej tego piątaka.W ostatniej chwili czujesz jednak od niej wódę i widzisz w jej kieszeni flaszkę.
Oj, nieładnie - myślisz - dam te 5 zł na WOŚP. I dajesz, bo akurat obok przechodzi wolontariusz.
A kobita zaczyna wrzeszczeć na całą ulicę, że jesteś oszust, bo jej nie dałeś piątaka, a obiecałeś.

Według Ciebie - wina leży pośrodku http://forum.motocyklistow.pl/style_...ault/smile.gif.

Cytat:

Napisał tango (Post 43465)
Tresc sprostowania (wypowiedz Pana Ignatowicza) zostala zamieszczona w lutowo-marcowym numerze. Jest tam rowniez informacja, ze prenumeratorzy otrzymaja 12 wydan.
Sama gazeta troche sie zmienila, nie jest takze klejona ale zszywana.
(wczoraj zanabylem w empiku)

Pozwólcie, bez marudzenia, negatywnych komentarzy, ciamkania :) przetrwać nam okres, w którym w ciągu dwóch tygodni wycofało nam się czterech reklamodawców każdy po jedna strona reklamy x 4 tysie. Musiałem zareagować. Zszyłem. Zrobiłem tymczasowo dwumiesięcznik. Zrozumcie - plz :). Ale nie padliśmy. i nie padniemy.

Pzdr
M

Lupus 18.02.2009 23:49

Życzę powodzenia!

firefighter80 18.02.2009 23:51

Mariusz, nie padajcie! na miły Bóg!
czekam na motovoagra w marcu, kwietniu itd itd.
Troche jesteście jakby potrzebni! bezwzględnie:):):)

Powodzenia:)

pozdrawiam

Pretor 19.02.2009 00:30

Panie Mariuszu. Niech Pan robi swoje i nie daje się prowokować. Zawsze i wszędzie znajdą się tacy co dla różnych własnych czy obcych interesów będą jątrzyć.

Motovoyager to strzał w dziesiątkę. Ludzie jeżdżą co raz więcej i chcą się dzielić swoimi doświadczeniami.

Powiem szczerze, że od kilku tygodni chodziłem po EMPIKach i szukałem kolejnego wydania. Myślałem, że się tak szybko rozeszło.

Powodzenia i czekam na kolejny numer.

Bonjour 19.02.2009 09:07

Też chce wyrazić swoje poparcie. Motovoyager to fajna gazeta. I niech zostanie zszywana, klejone sie szybko rozpadały. :)

Szymon 19.02.2009 09:20

Trzymam kciuki za Motovoyagera, a listonosza chyba sklepie bo mi najnowszego numeru jeszcze nie przyniósł :/

sambor1965 19.02.2009 10:29

Cytat:

Napisał Mariusz Ignatowicz (Post 44585)

Sambor, myślę, że chciałeś dobrze. Dzięki. Ale krew mnie zalewa. Wina pośrodku?!!!

Idziesz ulicą i widzisz biedną kobietę. "Dam pani 5 zł" - mówisz i wyciągasz portfel żeby dać jej tego piątaka.W ostatniej chwili czujesz jednak od niej wódę i widzisz w jej kieszeni flaszkę.
Oj, nieładnie - myślisz - dam te 5 zł na WOŚP. I dajesz, bo akurat obok przechodzi wolontariusz.
A kobita zaczyna wrzeszczeć na całą ulicę, że jesteś oszust, bo jej nie dałeś piątaka, a obiecałeś.

Według Ciebie - wina leży pośrodku

Mariusz czytaj spokojnie, nie pisalem "wina lezy po srodku" tylko "prawda lezy po srodku". A prawda jest taka, ze napisaliscie iz kase przeznaczacie wlasnie na te fundacje. Tak wiec nawiazujac do przykladu przez Ciebie opisanego to analogia wygladalaby troche inaczej. Nie powiedziales kobiecie ze dasz jej 5 zl, powiedziales wszystkim ze dasz tej kobiecie 5 zl.
W przyszlym roku pewnie najpierw sprawdzisz fundacje nim zapowiesz, ze dasz jej pieniadze. Pewnie jeszcze lepiej bedzie jak napiszesz o tym w czasie przeszlym dokonanym. Nie szkodzi, ze bedzie juz po swietach.

Zycze oczywiscie przedsiewzieciu pt. Motovoager jak najlepiej, czasy sa jednak ciezkie i nie wszystko zalezy od nas. Tutaj poparcia dla swego przedsiewziecia nie szukaj. Tu je masz...

Oczywiscie zapewniam Cie, ze chcialem dobrze ;)

Stringers 19.02.2009 10:30

Jak ja wytrzymam do następnego numeru, chyba się uzależniłem ;)

Jaki 19.02.2009 12:03

ja jeszcze czekam i do skrzynki pocztowej zaglądam co dzień i nic:mur:, ale myślę , że w końcu się doczekam:drif:
Liczę, że pismo przetrwa i będziemy się nim co miesiąc cieszyć:).
POWODZENIA

rambo 19.02.2009 12:45

W sumie od zeszmacenia się motocykla i świata motocykli które czytałem od 1996 roku to jedyna i słuszna pozycja w empiku jaką kupuje :)

Nie mam prenumeraty, ale czekam na następny numer z utęsknieniem :)

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:57.