![]() |
Cytat:
Cytat:
|
Jak zwykle większy ma rację:) Hubert, zgadzam się. Pisałem o cenie od producenta. Jest wielce możliwe że ta cena jest prawdziwa. Oczywiście po dodaniu transportu, cła, vatu itd robi się dużo więcej. Marżę odrzucam gdyż w żarcie onym kufry miał przytargać Sambor:)
Koniec końców zapomnijmy o tej cenie. |
To by się opłacało gdyby wziąć tego większą liczbę wtedy może i by się opłaty rozłożyły.
|
Cytat:
I też nie zauważyłem żeby powyższe kuferki były tu krytykowane :) A pancernik dobry jest i basta :) |
jeszcze nikt z forum (poza tymi dwoma Panami, którzy jedzą krokodyle- barbarzyńcy!) nie widział, ani nie dotykał tych kufrów- a już wszyscy wiedzą, że są zrobione z puszek po piwie i jak się ich nie wypełni to pęd powietrza je pozagniata... :D poczekamy, zobaczymy :Thumbs_Up:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
10 Załącznik(ów)
Przyznam że sam planuje zakup od Bonjour'a jdnak ostatnio trafiłem na kuferki Tourfella zrobiłem mały research i stwierdzałem że trochę odświeżę temat. Cena na alibabie jest jednak troszkę odstraszająca $500 szt. Myślę że jest ta cena mocno zawyżona ale sie jeszcze okaże. Opis mówi że kufry mają 41 litrów pojemności. Wykonane z aluminium o dużej wytrzymałości na wyginanie. Podstawa ma 3mm grugości dla jak największej sztywności. Boki wykonane z 2mm stali nierdzewnej (tak w opisie). Calość ma ważyć 5.8 kg. Dodatkowo uszczelnienia itp. Nie brzmi to tak źle. Minimalne zamówienie 20szt. Zadałem zapytanie o koszty ciekawe co mi odpowiedzą.
Co ciekawe firma twierdzi że jest zgodna z ISO 9001:2000 (patrzcie foto poniżej:haha2:). Zdjecia dla tych co spodziewali sie mega fabryki w Puławach. W chinach podobno polowa fabryk tak wyglada... |
1 Załącznik(ów)
Jeszcze widok budynku od frontu :)
|
Ja je widziałem na żywo. Powodzenia ;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:36. |