![]() |
Cytat:
cześć Ena :) milutki domiś :):):) |
Cytat:
PS. Witaj Ena! Ładne moto...:D |
ucek, dzięki! Jest w tym też trochę Twojej winy/zasługi - zarażasz entuzjazmem:rules: :Thumbs_Up:
myku, przybywaj:) Misiek, milcz:D Ena, witaj! Kolejny Dominator w lejsdisowym garażu:) |
Ena - super że się ujawniłaś :) :Thumbs_Up:motorek śliczny !!!
Zastanawiam się czy on taki czyścioch na codzień czy tylko do zdjęcia go umyłaś ?? :D Azja czy Ryszard już zarejestrowany ... ?? Pozdrawiam z 3city,:webers: Wrocławskie szalone Dominatorki |
Ena, znudził Ci się off road za Karolem?:D
Czy ja swoją AT widzę w Twoim awatarze?:) |
Haha :) Zdjecie zostalo zrobione pierwszego dnia od zakupu, wiec byl wtedy w idealnym stanie. Juz chyba zapomnialam jak ladnie moze sie prezentowac... Teraz wystaja z niego kepki trawy a kolor w duzej mierze zmienil sie na blotny ;) Wczoraj zlamalam klamke hamulca wiec dzis bede dawac sobie rade bez niej :)
Artuditu :) Jestem nadal za Karolem ale juz na swoim motorze :) Siedzac z tylu na AT czulam sie jakbym w duzym komforcie i czasem znuzeniu, zostala dostarczona do miejsca docelowego. Teraz sama zdobywam teren a podroz staje sie pelnowartosciowa. Zgadza sie, w tle sa trzy AT, w tym Twoja :) Pozdr ;) |
moje gratulacje wypasione sprzęciory :)
|
dopiero teraz ale bardzo szczerze gratu gratuluję Azja!!! ;)
niech śmiga i się nie psuje i niech zawsze bezpiecznie dowiezie swoją Dominę do celu. matjas |
Specjalnie dla Pani Azji http://www.youtube.com/watch?v=cTaRn...eature=related
|
2 Załącznik(ów)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33. |