![]() |
Bo mam pełno ochraniaczy w kombinezonie :haha2:
|
Tak pomyslalem,ale wolalem sie upewnic.ja mam podobnie:D
ps.Sorry ale musze poflirtowac.... |
kurde czerwony GN tez takim napylałem po placu do znudzenia
|
:hello: jest tu ktoś :)
Mnie tu już dawno nie było... Dziś Diverek wrócił z mini zlotu :) uchachany jak dziecko :lol8:, a ja takie dobre ciacho upiekłam...a mnie nie zabrał będzie kara :vis: Może schowam mu kluczyki od Hondzi ? :D A tak poważnie, prawdopodobnie mamy za 2 tygodnie egzamin :lc8: Choć nawet z Diverkiem nie mamy połowy godzin wyjeżdzonych :) Zdolne bestie jesteśmy i tyle :D Ale zobaczymy co to będzie w dniu egzaminu czy za 1 czy za 10 razem zdamy :at: |
Nie ma co sie przejmowac z gory. A polowa wyjezdzonych godzin to bardzo duzo ;-) Ja na egzamin poszedlem po dwoch godzinach z czego pierwsza to byly proby uruchomienia zdezelowanej WSK Zycie mnie nauczylo, ze szkoly jazdy ucza jak zdac, nie jak dobrze jezdzic. Na swoim sprzecie sie zawsze najlepsza szkole przechodzi.
|
No diverek nic tylko zazdrościć takiej "prywatnej własnośi zwana potocznie żoną" nic tylko życzyć żonie zdania egzaminu za pierwszym razem no czekać aż sie zlecimy:drif: znaczy się na zlocie się spotkamy:dizzy:
|
Cytat:
Ja jestem otwarty na spotkania. Na razie ze względu na niemanie prawka tylko w bliskiej okolicy. A później nieco dalej też mogę się wybrać. Z mojej strony 3 propozycje są otwarte. 1. MRU w nieco szerszym gronie. To jak widzę będzie na weekend zaraz po Bożym Ciele. 2. Ognisko na Jeziorze Wielkim (Gross wśród lokalesów) 3. Zwiedzanie Twierdzy Kostrzyn i okolicznych fortów (myślę że można zaprosić ludzi z Polski bo jest co zwiedzać. 4. Przystanek Woodstock. 5. I ostatnio przyszła mi do głowy jeszcze jedna propozycja. Los chciał że mam żonę fotografa i owa Brunetka, ma całkiem zacny sprzęt i czasami uda jej się jakaś fajna fota:D. Więc można by się wybrać w jakieś sympatyczne miejsce. I w tych okolicznościach przyrody można by sprawić jakąś zbiorową sesję fotograficzną. Widzę to oczywiście w jakimś terenie umożliwiającym pokazanie co nasze motory potrafią. Jakaś górka umożliwiajaca jakiś, choćby krótki, lot wskazana. |
fajno by w końcu ktoś zrobił zdjęcie jak pykam ...
|
jeden taki był w kłodzku i tez chciał mieć foto jak pyka chyba wiesz jak się skończyło:Sarcastic:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35. |