Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Trochę dalej (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Xinjiang 2008 czyli dlaczego nie zobaczymy olimpiady... (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=862)

Lewar 20.08.2008 16:09

Cytat:

Napisał Pastor (Post 20078)
Ojojojojoj :( Waldkowi posta upitoliło, a tak to byśmy coś więcej wiedzieli.
A nie mówiłem, że te komputry som do dupy :mur:

Zdrowia!
:hello:

To nie komputry są do dupy Przewielebny, tylko dupa wydała ręce niespodziewany aczkolwiek kategoryczny rozkaz aby ta kończyła pisać bo będzie potrzebna do podcierania.
Mam nadzieję że akcja nie była spóźniona....

JOJNA 24.08.2008 16:52

Tak jak kolega juz pisa opuscilem grupe i pojechalismy w przeciwnych kierunkach ja do kazachstanu. Age juz wsadzilem w samolot pewnie zaraz wyladuje a koledzy w tadzygistanie smigaja. Za dni pare znow sie bedziemy widziec. Co do mojego powrotu na kolach dementuje plotke lece. Jutro z rana jade posmigac na zupelnego laita bez tobolow, solo po miejscowych gorkach. Z wieczora zas opijamy wejscie na Pika to tyle z Almat Jojna

Pastor 24.08.2008 19:31

Cytat:

Napisał JOJNA (Post 20612)
Age juz wsadzilem w samolot pewnie zaraz wyladuje

Dżizus, Jojna, skąd Aga startowała?? Z Ałmaty czy z Biszkeku?
Aga tel nie odbiera...Ktoś coś wie??
http://wiadomosci.onet.pl/1812640,12,item.html

Z ostatniej chwili SMS od Jojny:
(Aga) jest w domu już. Leciała z Almaty.

I to jest już trzeci powód do najebki dzisiaj ;) Dobranoc Państwu ;)

Pastor 25.08.2008 14:19

Paru eSMSmanów sprzed chwili:

Sambor:
U nas wsio ok. Tylko ja zaliczyłem Pastora* i Marta w gipsie. Tylko palce.

Podos:
Meldunek 3. pamir zaliczony. Tadżykistan - dziko surowo zimno. Mozna się zakochać lub znienawidzic. Określenie "nic" swietnie przystaje do tego miejsca. Jestesmy z powrotem w Osh w kirgizji i myslimy jak tu sensownie zaplanować powrot do almat. Spotkalismy singapure2poland, a oni z kolei spotkali naszego Adama na afryce swiezo po zdobyciu piku lenina. Czekalismy na naszych zdobywcow w base camp pod szczytem 18 h. Ale niedoczekalismy sie. Zaliczamy jednak sobie udzial w zdobyciu tej gory.

* - Sambor jest po uniwerku i gada szyfrem, więc normalnym ludziom przetłumaczę ten zwrot: zaliczył malowniczą wypierdolkę na kupie szutru w z powodu przepałowania prędkości ponad widocznością. Albo jakoś podobnie ;)

Pastor 27.08.2008 11:35

SMS od Podosa sprzed paru min.:

Orzeł wyladowal. Jestesmy w almaty. Cali i zdrowi.

Znaczy kitajce wracają. Czyta to ktoś wogóle? Może zrobimy im niespodziewankę na lotnisku? :p

MaRP 27.08.2008 12:28

Z ciekawości: na którym, bo tam, skąd wylatują to nie zdążymy????:D

milosz 27.08.2008 22:13

Cytat:

Napisał Pastor (Post 20939)
SMS od Podosa sprzed paru min.:

Orzeł wyladowal. Jestesmy w almaty. Cali i zdrowi.

Znaczy kitajce wracają. Czyta to ktoś wogóle? Może zrobimy im niespodziewankę na lotnisku? :p

czytamy, czytamy. Oni chyba jutro w nocy maja wylot i przylatuja w piatek rano do Kijowa, tam czekaja na pociag i jeszcze tylko 20+X godzin i beda w krakowie o 13.50 na dworcu PKP. Tak mi sie wydaje.
A co Pastor- przyjezdzasz do Krakowa?
pozdro

Pastor 28.08.2008 11:44

Cytat:

Napisał milosz (Post 21029)
A co Pastor- przyjezdzasz do Krakowa?
pozdro

Czyli w sobotę 13:50? Noł łej Młody... Zasrani kapitaliści każą mi przyjśc do roboty :mur: :Sarcastic:

Zdrv

Pastor 28.08.2008 14:32

Podos był napisał:

"Jesteśmy w Kijowie. Jutro koło 15 będziemy w Krakowie"

Obiecałem im na powitanie strażacką orkiestrę, dzieci z kwiatami, czerwony dywan, szampana, fajerwerki, pokazy lotnicze, paradę gejów, eskortę motocyklową i ładną pogodę. Mnie cholera nie będzie - pomożecie załatwić? Najgorzej to chyba z tymi gejami... :confused:
Zdrowia!

AdaM72 28.08.2008 14:36

A kryptogeje mogą być?

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:20.