![]() |
Cytat:
Mam nadzieję że akcja nie była spóźniona.... |
Tak jak kolega juz pisa opuscilem grupe i pojechalismy w przeciwnych kierunkach ja do kazachstanu. Age juz wsadzilem w samolot pewnie zaraz wyladuje a koledzy w tadzygistanie smigaja. Za dni pare znow sie bedziemy widziec. Co do mojego powrotu na kolach dementuje plotke lece. Jutro z rana jade posmigac na zupelnego laita bez tobolow, solo po miejscowych gorkach. Z wieczora zas opijamy wejscie na Pika to tyle z Almat Jojna
|
Cytat:
Aga tel nie odbiera...Ktoś coś wie?? http://wiadomosci.onet.pl/1812640,12,item.html Z ostatniej chwili SMS od Jojny: (Aga) jest w domu już. Leciała z Almaty. I to jest już trzeci powód do najebki dzisiaj ;) Dobranoc Państwu ;) |
Paru eSMSmanów sprzed chwili:
Sambor: U nas wsio ok. Tylko ja zaliczyłem Pastora* i Marta w gipsie. Tylko palce. Podos: Meldunek 3. pamir zaliczony. Tadżykistan - dziko surowo zimno. Mozna się zakochać lub znienawidzic. Określenie "nic" swietnie przystaje do tego miejsca. Jestesmy z powrotem w Osh w kirgizji i myslimy jak tu sensownie zaplanować powrot do almat. Spotkalismy singapure2poland, a oni z kolei spotkali naszego Adama na afryce swiezo po zdobyciu piku lenina. Czekalismy na naszych zdobywcow w base camp pod szczytem 18 h. Ale niedoczekalismy sie. Zaliczamy jednak sobie udzial w zdobyciu tej gory. ______________________ * - Sambor jest po uniwerku i gada szyfrem, więc normalnym ludziom przetłumaczę ten zwrot: zaliczył malowniczą wypierdolkę na kupie szutru w z powodu przepałowania prędkości ponad widocznością. Albo jakoś podobnie ;) |
SMS od Podosa sprzed paru min.:
Orzeł wyladowal. Jestesmy w almaty. Cali i zdrowi. Znaczy kitajce wracają. Czyta to ktoś wogóle? Może zrobimy im niespodziewankę na lotnisku? :p :hello: |
Z ciekawości: na którym, bo tam, skąd wylatują to nie zdążymy????:D
|
Cytat:
A co Pastor- przyjezdzasz do Krakowa? pozdro |
Cytat:
Zdrv :hello: |
Podos był napisał:
"Jesteśmy w Kijowie. Jutro koło 15 będziemy w Krakowie" Obiecałem im na powitanie strażacką orkiestrę, dzieci z kwiatami, czerwony dywan, szampana, fajerwerki, pokazy lotnicze, paradę gejów, eskortę motocyklową i ładną pogodę. Mnie cholera nie będzie - pomożecie załatwić? Najgorzej to chyba z tymi gejami... :confused: Zdrowia! :hello: |
A kryptogeje mogą być?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:20. |