![]() |
Malowany zbiornik i boczki pod siedzeniem. Brak emblematów na boczkach.
Brak prawej tarczy z przodu. Nie wiem czy koło oryginalne. Zauważ że na błotniku ma mocowanie pod ucho do przewodu hamulcowego. Ogólnie one mają hamulce w układzie dual - przy hamowaniu nożnym działa przód na jedną tarczę i tył, przy klamce druga tarcza z przodu. Klamki, manetki też nie wyglądają na oryginały. Import Włochy - a stamtąd masa z ubezpieczalni przychodzi. Zwróćcie na to uwagę przy oględzinach. |
Cytat:
Jeszcze raz proszę lokalnych Czarnuchów o oględziny na miejscu!?:bow: Pozdrawiam! |
Napisz do Szynszylla.
|
Ja też aż tak mocno w guźdźcach nie siedzę, ale Californie właśnie po lifcie, nie pamiętam dokładnie w którym roku ale chyba przełom 2000/2001 miały po dwie tarcze i duala.
Kolor według mnie też nie dyskwalifikuje motocykla, tym bardziej emblematy, ale jest to powód do dokładniejszych oględzin pod względem odwijania z przystanku. No i to przednie koło z jedną tarczą, i import z Włoch. Pytałeś więc piszę co widzę ;) Najlepiej to napisz do kogoś z tego regionu, niech obejrzy bo jednak szkoda tyle km robić na darmo. |
2 Załącznik(ów)
Cytat:
mój Jackal |
Cytat:
|
Marcinie kupiłem ,ale jeszcze nie wiem czy na handel czy dla siebie ( starzeję się :D)Pojeżdżę zobaczę
Rocznik 1999 / 17 tys nalotu Zamontuję tylko jeszcze kufry Hepco @ Becker flasch bo takowe mam |
Możesz mi podesłać na priv cenę itp.- być może zamówilibyśmy u Ciebie podobnego?:)
Jakoś właśnie ta wersja "odchudzona" bardziej mi pasuje. Poza tym wchodzi w grę jeszcze nevada, ale po modernizacji- wersja na wtrysku i też z jedną tarczą. Oglądaliśmy kilka sztuk w komisach, ale zawsze coś nie tak. Składam afrę do kupy i nie mam czasu na jeżdżenie i oglądanie szrotów:( |
Szukacie jeszcze??
http://www.donedeal.ie/for-sale/motorbikes/3756719 |
Hehe, jakoś wcześniej nie zauważyłem tego wątku :-) Kalafior bardzo zacny jest, można trochę pozapierdalać, to nie jest typowy chopper, choć swoje waży. Właśnie na Californię zamieniłem Afrykę i bardzo, BARDZO jestem zadowolony. Jak chcesz pewnego Guciora to poszukaj na forum Moto Guzzi Pawła Przybysza. Taki Franz od Gutków ;-)
A ja zakochałem się w Gutkach, to bardzo "rasowe" motocykle. Edit: a jak chcecie się przymierzyć to zapraszam albo czekam ma zaproszenie, do Bielska rzut beretem, jak nie będzie bardzo lało to mogę w niedzielę podskoczyć. Każdy pretekst jest dobry by wskoczyć na Kalafiora. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33. |