![]() |
Ale mi gul skoczył. Zajebisty!
|
Nie mam jeszcze żadnych fotek, bo w weekend skupiłem się na jeżdżeniu:lc8:
Może w niedzielę jak byliśmy na żwirowni ktoś coś pstryknął i wklei-ale ja osobiście nie mam:( Ale obiecuję poprawę-jak już będę miał-to zapodam. ps dwa dni jeździłem i sprzęta nie oszczędzałem i żadnych wycieków nie stwierdzono:Thumbs_Up: więc wygląda, że może będzie OK i się tak od razu nie rozpierdzieli :D |
Cytat:
|
Krzychu jest kilka zdjęć Twojego kata ze żwirowni :)
Miras wypalił nam płytki z fotami, mojej jednak komp nie czyta, ale Amber ma też. |
Mysza, a może macie ochotę wpaść i wypróbować wasze spzręty na poligonie Drawskim?
robimy z chłopakami mały meeting w ten weekend, piątek,sobota, niedziela. można tam fantastycznie potestować*sprzety w piachu w sumie to zapraszam wszytkich chętnych, na integrację plus rekonesanas po fajowych terenach jakich malo |
Dzięki EX1 za zaproszenie, ale pomimo że to tak blisko, to nie dam rady w ten weekend. Trudno...
Pozdr |
No i dla tych co nie wierzą w KTM-a:)
Przebieg: 89 000 km bez otwierania silnika. Jak na mocnego singla to chyba nie najgorzej: http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater Pozdro |
Mój zrobił 13000 bez otwierania :haha2:
|
Właściciele 690 czytają to z wyjątkową przyjemnością;)
|
Bo KTM 690 Enduro to zajebisty sprzęt, Najlepszy z Ktm, no może poza 2-pakami:)
|
Coraz bardziej nie lubię KTM-ów bo zapierdalają a nie jeżdżą a jeszcze bardziej nie lubię ich właścicieli :zdrufko:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Halo, halo - przecież nie chodzi o to, żebyś się gonić i doganiać. Każdy jeździ swoim tempem. I kropka. Na rozjazdach czekamy. A na pewno zawsze można się dogadać jaka strategia.
Mi tam się z Wami super jeździ - przed, za, obok: wszystko jedno. A jak przychodzi do zakopania, podtopienia, to w ekipie zawsze raźniej i latwiej zaradzić. Kici - przestań Pan "maiuczeć". Tylko bierz swoją DRZtkę i przyjeźdżaj następnym razem do nas. Pozdr |
Cytat:
Nie twierdzę , że KTM zły czy coś nawet czasami sobie exc450r jeżdżę i jest bardzo fajny, jednak wolę hankę :P |
Cytat:
|
Cytat:
W błocie topił już nie będę obiecuje (przynajmniej jak jeżdze sam :D) |
Cytat:
Konkurs: Ile kokosów może przenieść jaskółka? Odp: To zależy ;) czy Afrykańska czy Europejska Do przeniesienia jednego kokosa są potrzebne dwie jaskółki europejskie albo jedna afrykańska :) :Thumbs_Up: |
6 Załącznik(ów)
Cytat:
Załącznik 29771 I tak jak napisał Gruby:One tak chyba mają, ładnie wyglądają tylko przy zakupie, potem jakieś brudne, itd. Gruby, dziwna sprawa, bo mój kacior ma podobnie :) Nieeee, no nie ma że ten tego!!! Jest zajebiaszczo a gęba cały czas wygląda tak :D A na załączonych fotkach , to KACIOR "gro i gwizdo, ino kierowco pizdo":haha2: Potem to już było tak: Załącznik 29772 Załącznik 29773 Załącznik 29774 Załącznik 29775 Załącznik 29776 Szkoda tylko, że kawałek dalej jak już z tego błocka udało mi się po 3,5 godziny wydostać(nie mylić z wyjechać:mur:), to zaliczyłem glebę w strumyku i pozbawiłem życia klamkę sprzęgła, kierunkowskaz,handbara i lusterko:mad:. ŁADNA ŚWINIA Z TEGO KATA, TAK SIĘ ZAFAJDAĆ :) |
Ale nadal pchanie się takim klockiem w takie błoto to taki sam hardcore jak Afryka. :D :haha2: Tu nie pomoże większa moc czy lepszy zawias. :p
|
No żes ładnie ochrzcił bestię:D, mój to nigdy taki brudny nie był:), szpeje naprawisz/wymienisz, tylko są trochę droższe niż od afry:)
pozdr. |
1 Załącznik(ów)
oj krótka pamięć Zbyszek może niebyła taka brudna ale ...., a to już prawie rok temu było
znalazłem nowe fajne miejsca :) |
Piękne malowanie i te błotko aż strach pomyśleć że moja też tak będzie wyglądała:lc8:
|
Nie mam serca na takie beszczeszczenie patrzec :eek:.Panowie wybacza,ze sie oddale :D
|
co by nie mówić*błoto wciąga :D lubię takie przygody, pod warunkiem że nie jestem sam :D
|
a może by tak zamontować wyciągarkę :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ps. Na razie nie cioram sprzęta, już niedługo wybieramy się ze Smery i całą bandą innych motonawiedzonych objechać słoneczną Italię:) pozdr. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Całego, z Sycylią:)
pozdr. |
Cytat:
O, o! O właśnie! Take cóś to by mie siem tam przydało wtedy pany, nooo... No wiem, wiem-nie jeździ się samemu w takie ostępy. Ale tak mnie coś tchnęło, i ten przejazd znałem, i się już kilka razy wcześniej udawało i nawet na Afrze, to mówię sobie KAT przejdzie. I... I dupa zbita. 1:0 dla Przyrody:bow: Woda mam moc. Kropla skały drąży, lokomotywy napędza.... Ma moc. Nie jednego człowieczka woda pokonała. Niejednego najlepszego pływaka jak mówią woda pochłonęła:haha2: RESPECT i skrucha. Ale ja młody jestem, ledwo 36 wiosen oczy moje widziały i się uczę jeszcze czas cały:D |
Woda nie jednego Kata uziemiła...Napisz co było dalej..sam sobie poradziłeś?
|
Cytat:
|
Poradziłem sobie sam, ale trwało to 3,5 godziny!!!
W pewnym momencie gdy już po raz 20-ty podnosiłem motocykl, to przeklinałem w głos. Ogólnie to zakopałem się=ugrzązłem tam w trzech miejscach. Moto w sumie podnosiłem ze 35 razy-kładłem go, przeciągałem trochę, podnosiłem, odpalałem, wbijałem "dwóję" , ogień z du.y ... i nic. Wiec znowu kładłem, przeciągałem dalej, pion, dwójka... i nic, aż w końcu w pozycji horyzontalnej na prawym boku, przeciągnąłem/zsunąłem go z takiej małej skarpy i tam już poszedł- środkiem mikro strumyczka(dwójka i ogień:)). No i w tym strumyczku właśnie poległem na lewicę :(. Lubię wyzwania, ale tam już prawie chciało mi się ryczeć z beznadziei. Do dzisiaj mam zakwasy i jak śpiewał DJ JanMariaRokita"Jebie mnie w krzyżu". Nawet zadzwoniłem po pomoc, ale wtedy zaraz jakieś siły witalne we mnie wstąpiły (oczami wyobraźni już widziałem jak się ze mnie nabijają ) i jakoś się udało wytaplać z tej bryndzy. Ronin,ale ja wcale nie powiedziałem, że już nie lubię KTM'a -wręcz przeciwnie:). Chociaż nie ukrywam, że przez moment pomyślałem sobie: "Dżizus,qrwa, japergolę!!! Jak ja bym chciał teraz mieć tę XR'ę co to ją sprzedałem. Ile to by spraw teraz rozwiązało,hi,hi,hi :)". No cóż-niczym młody zuch zaradny(stopień w ZHP),można tylko dodać: A chuj przygodo! :) |
Cytat:
|
To uczucie gdy zaczynasz sobie zdawać sprawę, że może jeszcze dwa razy podniesiesz motor...bezcenne...:D:D:D
|
Cytat:
|
Mysle,ze Kat jest bardziej wymagajacym motocyklem niz Afryka.Nie sztuka jest przejechac,sztuka jest wjechac,utopic go,a potem samemu wyciagnac :D
|
http://www.youtube.com/watch?v=Yohu0...eature=related
A może in trochę komercha , ale trzeba powiedzieć że goście panują nad tymi klocami i nawet modrze prawią nad zaletami i wadami nie ma złotego środka każdy ma coś w sobie i swoich amatorów tak jak AT |
najlepsze porownanie jakie widziałem... naprawdę świetna robota :)
jeździłem wszystkimi 3 sprzętami i zdecydowanie przychylam się do tych opinii |
Polatałem trochę w święta na 690, jak ona pięęęeknie zapieeeeeeeeeeeerd.la. :dizzy: Wręcz czuję, że momentami jej przeszkadzam, ale pracuję nad tym. :lc8: :D Piaski, upsy, szybkie przelotki, dziury, doły, wąskie ścieżki między drzewami, normalnie mniodnie. :drif: :bow:
Chyba się zakochałem. :devil: :rules: :D |
Za wcześnie na wyznania miłosne , poczekaj jak zostawi Cię gdzieś w czarnej dupie , wtedy dopiero przekonasz się czy ja kochasz :haha2:
|
Adagiio Ty zawsze musisz dowalic 690'ce, Malkontent :)
|
E tam od razu malkontent , lubię pomarańcze , ale o miłości nie mam mowy . W zimie przygarnąłem TE 450R i jestem pod dużym pozytywnym wrażeniem , znalazłem to czego zawsze brakowało mi w EXC 450 :).
|
to co przytaszczysz do Kłodzka?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:07. |