![]() |
Cytat:
|
Moze zamiast numeru 13 dajmy od razu 14 (jak w niektorych hotelach gdzie nie ma pokoju nr 13).......Aresztowanie templariuszy przeprowadzono w piątek 13 października 1307 r.-stad wziela sie ta pechowa 13.
|
He he no właśnie 13 Rajd będzie zaczynał się w piątek, odcinki specjalne będą miały po 13km,w zbiorniku paliwa będzie można posiadać tylko 13 lit,wypić można będzie tylko 13lit wódki na głowę:D,maksymalną kasę jaką będziesz mógł posiadać to 13zł i 13 gr. No i jeszcze jedna istotna sprawa każdy z uczestników przywozi po 13 panienek w strojach AGRO DISCO.Po spełnieni pow.warunków może się pojawić. :umowa:Dziękujemy
|
A nie prosciej dac sie aresztowac?
|
Aresztowań nie przewidujemy. Natychmiastowy wyrok śmierci przez wypicie 13 lit.bimbru ogórek kiszony gratis!!!. Jeśli zawodnik będzie na tyle mocny, że będzie wstanie jeszcze uciekać to Tolek dobije go z łuku.
|
jak przywieziesz 13 kobiet to ja dam sie mimo wszystko aresztowac:) jestem niewybredny 26 lat, 62 kg, rumiana, rozesmiana, najlepiej czeszka)
|
Cytat:
|
o to to, a dla ciebie Wolly to pewnie taka co łyknie 4 calowa gume oraz ma ciepłe ssanie:)
|
Cytat:
|
Frog.. Prosze nie rozśmieszaj mnie wiecej bo zakwasy mam od brechtu. Stary jak zanabede sprzęta to zajmuje miejsce koło Ciebie przy ognisku. Tymczasem proponuje zamiast 13 litrów na głowę 1,3
|
Strzały doo łuku Tolka bedą robione na miejscu z co 13 motocykla z co 13 szprychy
|
A co 13 uczestnik bedzie spalony na stosie.
|
To to hu... ale co 13 uczestnik wraca bez motocykla goły do domu :).
|
To to hu... ale co 13 uczestnik wraca bez motocykla goły do domu :). To my z Marchewą rezygnujemy z przyjazdu,wątpliwa perspektywa w razie braku ''farta'':confused:
|
Plaku licz na odrobinę szczęścia:D.A tak nawiasem mówiąc jeszcze nie poznałem gościa, co by z Podlasia do Kołobrzegu poszedł piechotą goły.Powodzenia w losowaniu pechowej 13!!!.
|
Mam hita na rajd,ten gostek kogoś mi przypomina z Podlasiaków.Przyznać się kto posiada koparkę?.https://www.youtube.com/watch?v=kZT-pFb4Fa8
|
Wojtek czasem gdzieś taką wozi na naczepie. Moze wlasnie do klipu...
|
Proponuje zaprosic najslynneijszego przedstawiciela podlaskich rolnikow jako goscia honorowego.https://www.youtube.com/watch?v=Xsdf_AUjfA4
|
Chcieli- mają
http://africatwin.pl/showthread.php?p=427046#post427046 |
Zdradzę Wam mili, że mam wielki ubaw przy montażu tej edycji rajdu. Powinienem zdążyć przed jesiennym...
|
Heheh masz ubaw bo w końcu Ciebie też nakamerowali ;). Pracuj, pracuj też chcielibyśmy się pośmiać ;)
|
Nic mi nie wiadomo na ten temat! Proszę o natychmiastowe ujawnienie kompromitujących nagrań. Ja wszystko co nagrałem otwarcie i publicznie ujawniam w internecie, nikt nie ma taryfy ulgowej!
|
1 Załącznik(ów)
Cholera mam dziury na taśmie montażowej, chyba za duży wtedy wypiłem i urwała mi się taśma. Ach, brakuje około 25 sekund materiału aby dokończyć.
Ma ktoś coś? Załącznik 58776 |
Daj napisy końcowe :)
|
Cytat:
|
wstawię napisy, że w tym miejscu się kamerzyście film urwał!
albo wstawię przekaz podprogowy ... |
Wstaw piosenkę Zenka,teraz wszędzie leci :)
|
za namową Tarantino ścieżka dźwiękowa już wybrana!
|
A w ogóle to dozuję Wam napięcie jak Honda z filmikami o nowej Afryce!
|
No i co wyjdzie kupa ZŁOMU!!!!!!:haha2::haha2::haha2:
|
z filmu może wyjść, byle by nie z nowej Afryki!
|
:d:d:d:d:d
|
Halio Złomek no pokaz tego pieknego filma!!!!!!!! :bow:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:12. |