![]() |
ja tez jestem chętny, jak jest jeszcze mozliwość
długi rękaw - 1szt. krótki rękaw - 1szt. legginsy - 1szt. tylko nie wiem jaki rozmiar M czy L? mam 173cm wzrostu i waze 80kg, ni chudy ni gruby, Podpowiecie jaki rozmiar? |
Na mnie 180cm 90kg L pasuje. Więc raczej bym M polecał.
|
183cm x 86kg, w klatce 103, M pasuje idealnie. Przylega, grzeje, jest miodzio
|
Hej, gdzie znajdę rozmiarówkę? Potrzebuję koszulę długi rękaw + kalesony.
|
S - wzrost 164-170cm, obwód pasa 76-84cm, obwód klatki 84-92cm
M - wzrost 170-176cm, obwód pasa 84-92cm, obwód klatki 92-100cm L - wzrost 176-182cm, obwód pasa 92-100cm, obwód klatki 100-108cm XL - wzrost 182-188cm, obwód pasa 100-108cm, obwód klatki 108-116cm XXL - wzrost 182-194cm, obwód pasa 108-116cm, obwód klatki 116-124cm |
Cytat:
Jak jest to zamawiam XL: koszula długi rękaw + kalesony. |
Raniutko zerknę, ale winno być jeszcze..
|
Dopiero odkrywam co mi potrzebne...
Czy zestaw na 180cm i 80kg (101cm w klatce i 87 w pasie) czyli ani L ani M jest jeszcze dostępny? Jeśli tak to poproszę |
Mamy tak:
Koszulka długi rękaw: M-1,XL-1,XXl-3 Koszulka krótki rękaw: M-2, L-3, XL-1 Kalesony: M-3, L-5, XL-6 |
Cytat:
nie uchował Ci się softshell S-ka. Kobiecie swojej chciałem kupić (ma 166cm i szczupła jest) |
Wątpię ale sprawdzimy.
|
Cytat:
|
Dario, niestety shella nie mamy.
|
Emek, wiadomo coś na temat możliwego terminu dodruku merino?
|
Tkanina jest, kwestia możliwości na produkcji. Na razie nie dam rady. Może bliżej wakacji. Pisz co ci potrzeba to uwzględnimy przy planowaniu?
|
Cytat:
krótki rękaw: 1x S, 1x XXL |
Dzięki za info. Jak ktoś ma jakieś potrzeby to prosze wpisać co i w jakich rozmiarach, wtedy będzie nam łatwiej ogarnąć produkcję.
|
Przypominam zainteresowanym o możliwości dopisania się do listy. W tym tyg składam zamówienie produkcyjne i jeśli ktoś będzie potrzebował rozmiary typu XS, S czy 3XL to lepiej dopisać. Pozostałe też lepiej wpisać na listę mimo, że będą na stanie. Przewidywany termin realizacji początek lipca.
|
Cytat:
|
Merino project 2018
dopisał bym do listy
długi rękaw - L - 1 szt + kalesony - tylko gdzie ta lista ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Cytat:
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Tabela rozmiarowa, w razie wątpliwości proszę bez wahań pytać o poradę ;)
|
Jeśli jest jeszcze możliwość to zamawiam: krótki rękaw 4 sztuki rozmiar XL
|
Dzieki za info. Lepsze rozeznanie co szyć.
|
Długi rękaw xxl z chęcią bym wziął
|
Długi rękaw i krótki rękaw XXL.
|
Ja poproszę kalesony i długi rękaw rozm. L.
|
Cytat:
Kalesony dopisałem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Do kiedy ida zamowienia - zastanawiam sie nad kalesonami bo ostatni zakup mi sie przetarl na ostatnim wyjezdzie - jakas dziwna dupe mam.
|
Cytat:
|
Artek.
krótki rękaw L -2 szt. długi rękaw L- 2szt. kalesony L-1szt. |
Jeśli by dało radę, to poproszę o dopisanie:
- kalesony XS - 1szt - koszulka z krótkim rękawem XS - 1szt |
Poproszę o:
- długi rękaw - L - kalesony - L |
Dzięki za info o potrzebach poszczególnych rozmiarów. Jak tylko dotrą na magazyn, będę odzywał się priv.
|
Poproszę o rozmiar XL długi rękaw i kalesony. Pozdrawiam.
|
Może by tak krótki rękaw przefarbować na jaki stalowy cy cuś...;)
Taka wersja lymyted... |
Mam już info z produkcji, przewidywany termin realizacji zamówień 3 tydzień lipca. W czwartek koło 12tej dokładnie spiszę potrzebne rozmiary, przekażę do skorygowania i zaczynamy kroić, a potem szyć. Jak "ktoś coś" to dopisywać w ciągu najbliższych 2 dni.
Cytat:
|
Może czerwony lymyted :-)
|
dopisuję: długi rękaw 2XL
|
Cytat:
Czerwony to byłby dobry pomysł |
Panowie. Uroczyście deklaruję że następna zamawiana partia materiału będzie w innym kolorze. Dla mnie to bez znaczenia. Problem jest taki że na szybko jak trzeba domówić to czarny z reguły jest na stanie natomiast inne kolory wymagają wybarwienia. Wybierzcie sobie kolor jaki wam pasuje i następną partię po zakończeniu produkcji czarnego zrobimy w takim odcieniu jak wam pasuje. Dodam tylko że nie ma możliwości mixu kolorów. Musi być jeden.
|
Zróbmy (ja z fona nie mogę) ankietę i przynajmniej zarys koloru będzie.
Ps. Konrad pracuje? Pytam bo nie dostaję odp. na PW. |
Ja bym tylko sugerował aby nie brać zbyt jaskrawych żeby brudu za bardzo nie było widać. To co mam w magazynie + zlecona produkcja wyczerpuje zapasy dzianiny więc proszę się określić co do koloru i taki będzie next time. Ceny mogą się lekko zmienić w górę ale to będę wiedział dokładnie przy zamawianiu kolejnej partii. Kolor nie ma wpływu na cenę, po prostu surowiec zdrożał.
|
hej, poproszę o rozm. L, długi rękaw.
|
Szary byłby najbardziej neutralny.
|
Przyszły tydzien, będę realizował zamówienia i zrobimy ankietę na następną partię.
|
A można jeszcze zamówić jedną damską w najmniejszym dostępnym rozmiarze S/XS?
|
Jak jeszcze nie pokrojone to się da ale jak już pocięte to następnym razem.
|
Cytat:
|
Kilka osób pisało wcześniej, że jedną z zalet koszulek z wełny w porównaniu to koszulek z tkaniny technicznej jest to, że nie 'walą' po całym dniu noszenia.
Jak to robicie?! 😉 Mam jedną. Faktycznie jest lepiej. Ale bez przesady. Tzn jak to śpiewał Kazik 'Pot śmierdzi spod pach, na sali syf aż strach' Zrobiłem raz test koszulki merino bez użycia antyperspirantu. Wtedy było najlepiej. Czy tak to trzeba robić, żeby wykorzystać zalety naturalnej tkaniny? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:33. |