![]() |
Jest promocja trzeba korzystać :). Przelew poszedł.
|
no jak promocja to bym wział jeden deflektor taki uniwerslany w miare żeby pasował do mojej tenerki xt660z i nc750x a w niedalekiej przyszłości do ktm1090 adventure R :)
|
Motif wyślij mi emaila bo musimy ustalić co Ty właściwie potrzebujesz
|
Ja poproszę 262x160:Thumbs_Up:
|
Deflektor dotarł. Jakość pierwsza klasa. Zestaw jak z IKEA w komplecie łopatologiczna instrukcja i nawet kluczyk do skręcenia:bow:
Czas przesyłki mimo świąt express nie wiem jak Ty to robisz ale szacun. Jak przetestuję na pewno podzielę sie opinią |
Deflektor dotarł migiem, towar pierwsza klasa. Wielkie dzięki.
|
Dziękuję :)
|
Cytat:
|
Proponuję rozmiar 262x160mm, ten na zdjęciach powyżej jest kilka cm mniejszy.
|
Kolego szukam deflektora do Kata 1190 Adv mam oryginalną szybę i jest masakra....... Jeżeli jest w ofercie daj znać, pozdrawiam.
|
Jestem chętny na deflektor do KTM 950 ADV. Dzisiaj postaram się pomierzyć i wybrać deflektor. Chyba, że masz jakiś, który ludzie biorą do LC8?
|
Cytat:
trzeba zmierzyć szerokość szyby ok. 4,5cm od górnej krawędzi. Ten wymiar to szerokość deflektora. Usiądź za kierownicą i spójrz przed siebie w taki punkt gdzie kończyłyby się światła mijania. Potrzebuję te dwa wymiary. Podeślij zdjęcie szyby, bo nie mam dostępu do takiego KTMa. Dopasujemy lub zrobimy od nowa dedykowaną szybę. Ślij wszystko na mojego e-maila. |
Cytat:
|
Dzięki za odpowiedź, dziś postaram się wszystko zmierzyć, pozdrawiam.
|
ja bym potrzebowal do NAT taki deflector :) da sie cos zrobic ;)
|
Da radę zrobić nawet dla promu kosmicznego :) Pisz na euro.agencja@wp.pl dogadamy szczegóły
|
Cytat:
|
Gdyby był dostępny do 1200Gs ADV z lat ostatniego wypustu olejaka a dokładnie 2011 rocznik to za info z cenową ofertą będę wdzięczny - może być na priva. POZDRAWIAM
|
Cytat:
|
Deflektor dotarł, wszystko pasuje i działa jak należy, dziękuję za profesjonalne podejście do tematu :)!
|
:Thumbs_Up:
dzięki |
Przelew poszedl ;)
|
Przesyłka w drodze na Wyspy
|
Deflektor dostarczony i juz na moto :) jutro wstawie pikczeka jak to wyglada :D puki co jestem b.zadowolony +1 dla producenta :D
|
O super, dotarło na Wyspy!
Mamy deflektory wysłane do: Niemcy, Francję, Szwajcarię (poszło kiedyś kurierem w jednej przesyłce ponad 10 sztuk), Czechy, Słowację, Ukrainę, Litwę, Mołdawię, Kirgistan, Gruzja, Portugalia, Hiszpania, Belgia, Szwecja, po jednym na Włochy, Finlandię i Rosję. I to jest wynik :) Teraz za Ocean! |
Do mnie wczoraj dotarł deflektor. Czas dostawy 1 dzień. Wd60 wysłał mi go zanim jeszcze zdążyłem zrobić przelew. Dzięki za zaufanie :)
|
Witam, interesuje mnie deflektor do NAT 2017
|
operator99 - pisz na euro.agencja@wp.pl lub dzwoń 530840480
|
Cytat:
|
Fantastyczna robota. Działa idealnie i wygląda kozacko. Dzięki wielkie!!!! Będę polecał każdemu!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Coś wiadomo na temat deflektora do nowej afryki? Wysyłałem wytyczne, zrobiłem fotki z kartką białą według instrukcji i cisza. Będzie coś się działo w tym temacie?
|
1 Załącznik(ów)
Jest pierwszy egzemplarz, szyba o wymiarach 235x120mm
|
Potrzebuje jeden uchwyt do deflectora bo ostatnio w offie swoj uwalilem ��
|
Ok. Ale jestem do niedzieli za granicą
|
Spoko, zaczekam :)
|
Hej.
Potrzebujemy coś o szerokości max 210 mm i wysokości 100 mm. miałbyś coś? |
Znajdzie się,
pisz na e-maila lub dzwoń |
2 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Zapomniales o mnie??? :(
|
Nie zapomniałem, bo dzisiaj odbierzesz przesyłkę
|
Przesylka dostarczona, dzieki ale chcialem jeszcze nowa szybke do tego :) no trudno bede w PL w pazdzierniku to to mi ogarniesz moze nawet 2szt ;) wole miec na polce w garazu zapas haha
|
Ale o mnie to pewnie zapomniałeś a ja robiłem Ci wymiary fotki z kartką i wszystko.
|
Przesyłka dotarła :) Jutro od rana montaż :)
Edit: Dawno mnie nie zachwyciła jakość wykonania jakiegokolwiek mechanizmu, tak jak w przypadku mocowań i deflektora. Czas na testy :at: |
1 Załącznik(ów)
Nowy szablon do NAT. Zdaję sobie sprawę, że konkurencja chętnie korzysta ale bez szczegółów trudno dobrać właściwy deflektor.
Prezentowany deflektor jest dedykowany dla szyby NAT o szerokości 320mm (4,5cm poniżej wierzchołka) |
Koledzy czy któryś z was zamawiał deflektor na orginalną szybę( turystyczną'wysoką)Hondy do Nat.Jakie wymiary deflektora obraliście do swojego wzrostu?Może jakieś foto.
|
Ja dostałem wczoraj przesyłkę i zamontowałem do NAT wygląda to tak:
https://www.motoambulans.pl/wp-conte.../deflektor.jpg |
Napisałem priv
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |