![]() |
A to jest oczywiście normalne gdzie nikt nas nie szanuje ? :mad:
https://www.lublin112.pl/w-lublinie-...si-ochotnicy/? |
1 Załącznik(ów)
Zaryzykuję:
Melon. Za bycie nacjonalistą, Ojciec by mnie pochwalił. Za bycie ujem dostał bym wpier...l Cytat:
W moim wątku „Kresy, skąd się wzięli sami swoi” krytykowałem postawę Ukraińców nie przystającą do czasów bądź co bądź wojny i tego, czym nas karmią media, czyli o kompleksowej wojnie, zburzonych kamienicach we Lwowie, których minister S. zapowiedział odbudowę, zaciemnieniu itp. jakie mają wpływać na nasze postrzeganie potrzeb UA. Nigdy i nigdzie nie kwestionowałem wojny, ani prawa do obrony UA ani Rosyjskiej agresji. W swoich zdjęciowych relacjach niemal wszędzie pokazywałem ukraińskie groby, pisałem o wdowach i inwalidach. Jak więc mam zareagować na taki Twój wpis jak poniżej? Cytat:
Załącznik 137987 Cytat:
zarzucasz mi nienawiść i jednocześnie zrównujesz mnie z nacjonalistami hołdującymi zbrodniarza: Cytat:
Epitet NACJONALISTA wybrzmiał u Ciebie złowrogo. Ja nie będę wyrzucał Ci jego braku, ani dyskutował wbrew faktom o Twoich odczuciach Cytat:
Chomik. Wątek ważny, ale przez to, że opisywany tu, na tym forum nie wart trucia naszej motocyklowej znajomości, którą bardzo cenię. |
Może czas skończyć z wypinaniem d...y i zapytać kiedy będzie ekshumacja i pochówek ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Aaa i dlaczego nikt nie napisze tutaj, jak hitlerowcy z pełną świadomością doprowadzali do nienawiści między Polakami i Ukraińcami (divide et impera). Jak działali itd. Myślicie, że Rosjanie robią teraz inaczej? A wszystko sprowadza się do jednego, kasa, władza. |
ATomku.
Dziękuję Ci bardzo za wszystko co robisz i za to, że dzielisz się tym z nami na forum. Mam nadzieję, że te poboczne wątki nie zniechęcą Cię do dalszego pisania. Twoje zaangażowanie i postawa budzą we mnie ogromny podziw i szacunek. Tak trzymaj :Thumbs_Up: |
Podziw i Szacunek należą się ATomkowi
za niebywałe opanowanie! Zachować spokój oraz stonowanie odpowiedzi, w sytuacji kiedy jest się atakowanym, to Sztuka cechująca nielicznych. |
Dzięki za to co piszesz ATomku.
|
Przepraszam Tomku za nie które wpisy ale gumka mi pękła i ...
Zdrówka i pisz dalej :) PS. Nie kumam nie odniesie się w temacie Polska-Ua ale melona by wyjebał... |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:03. |