![]() |
1 Załącznik(ów)
Motoza Adv dzisiaj zrzucilem z przodu. Zrobiłem ok 8 tyś. Jest bardzo głośny przy ok 80km/h. Puki nie wyząbkował nieźle się kleił do asfaltu. W błocie nie istnieje. Szybko się zalepia. Tył bardzo dobry.
|
nabrU dzięki za opinię, na mokrym uważam, założyłem na wyjazd na bałkany więc raczej sucho i bardzo gorąco :D
Wrócę to dam przód do wyważenia i ustawie zawias, może poprawi się coś prowadzenie. Jak nie to wsadze coś innego na przód, pewnie powrót do tkc80 będzie. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka |
Próbowaliście jeździć na musach?
|
Szukam w internatach opony pireli scorpion trial 2 150/70 r18 . Wie ktos do kogo można uderzyć bo nigdzie nie mogę dostać .
Pozdro |
|
Btw. kojarzycie może ile afrykański (150/70-18+90/90-21) zestaw takich Scorpionów Trail II kosztował zanim świat stanął na głowie?
Aktualnie trzeba na to wywalić przynajmniej 1kPLN i mowa o gumach "nie starszych niż 24 miesiące". Cena z kosmosu i pewnie jesienna dostawa będzie tańsza ale nie wiem przy jakim poziomie cenowym powinienem się zacząć pozbywać niesmaku. |
Między 500 a 600 za tył stały. A to jakaś skucha nie starsze niż 24 m-ce??
|
Cytat:
Cena kontenerów z/do Chin poszła z 2k do 16k$. Oby moje słowa się w gówno obróciły. |
Ja właśnie dostałem do domu Dunlopa na tył. Przód nie do zdobycia. Eogole jest problem z czymkolwiek na 90/90/21. Jakoś o lecę ten sezon na przodzie, a zimą do wulkanizatora się trza udać 🤣 https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...23bf7f1727.jpg
Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka |
ładna ;) - napewno trailmax mission będzie też moim następnym wyborem (z racji firmy w jakiej pracuję :D ) jak zjadę oryginały.
te opony są produkowane w stanach i aktualnie są problemy z dostawami. Tak jak piszesz doszły tylko na tył ... przód niedostępny w Europie - mają być na przełomie Q4/Q1. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:37. |