![]() |
Ładna, ale ograniczenie ma do 180 km/h, dla pomarańczy to nie do zaakceptowania
|
Cytat:
I daj proszę znać jak pojeździsz czy jest lepszy od tego, co był w pierwszych Afrykach |
hmmm dziwne - bo na stronie Dunlopa są indeksy V i W
EDIT : a nie sorki - to inny model - mission jest na T czyli do 190 Cytat:
|
Cytat:
"Nie starsze niż 24 m-ce" oznacza że za 750 PLN możesz dostać oponę z 2019 roku. Skucha tylko cenowa, za taką kasę oczekiwałbym DOT21 a każdej starszej stosownie przecenionej. Tak jak rok temu, kiedy nadziałem MT90 z DOT18. Nic, zobaczymy jak to będzie wyglądać po dostawach w Q4. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale jeśli dla kogoś innego takie znaczenie istnieje, co przekłada się na mniejszy popyt na "leżakowany" towar, co z kolei przekłada się na reakcję rynku i zmniejszenie ceny takich opon - to ja chętnie z takiego efektu ekonomicznego skorzystam i zapłacę za opony mniej. A resztę wydam na piwo albo na jakieś gadżety do moto :) |
Warzyfko dobrze prawisz, mi opony starczają na max.2 sezony więc kupuję nowe 2,3 letnie w dobrych piniądzach.
|
Cytat:
Dunlop, którego kupiłem na dot 21 o 29 czy 20 to można pomarzyć i to w każdej marce. Do przodu 90/90 to teraz do wyboru tylko 2 opony tego typu. O przepraszam zapomniałem o trzeciej - ta do dupy. Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:37. |