![]() |
|
kupcie te Afryki. bo nie ma z kim latać.. 95% czarnuchów po czarnym lata jedynie :) z opcją zjazdu na szutry
|
No jak,Ex??? Nie widziales kilkakrotnie tu wstawionego filmu Puszka?Ale taka z parku bym sam przygarna :)
|
Jak dzieci. Wszystkim nam, czarnym, pomarańczowym i tym co lubią tęczę, powinno zależeć, żeby nowa Afryka była przezajebista i tania. I żeby odniosła kolosalny sukces rynkowy. Być może wtedy reszta producentów się obudzi i dostrzeże od lat zaniedbywany target. Wszystkim nam wyszło by to tylko na zdrowie.
|
Dla mnie nowa Afra jest super. Oby nie była za droga.
|
Lui,
Znasz tu kogoś kto lubi tęcze..? Deszcz i zawieruchę lubić to rozumiem ale tęcze ;) |
Pewnie wszyscy chcą ale niektórzy są mniejszej wiary.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Tak se liczę te kilogramy. Rama wygląda jak w afryce, silnik na pewno cięższy (gównolitu nie dają). Większe koło, grubsze tarcze i ABS. Do tego co widać dołożą lusterka, światełka, podnóżki, pierdołki. Jak nic 235 kg.
Będzie z czego odchudzać. Po wywaleniu wydechu, odkręceniu podnóżków itp można śmiało zejść do 234 kg z gmolami i bagażnikiem. No a żeby dojechać wolniej ale dalej, to warto założyć 30 litrowy bak. Myślę, że zatankowana pod korek to niespełna 250 kg. Co za przygoda :) No ale na liściu to każdy potrafi. (musiałem coś dołożyć bo emocje stygną i nie dogonimy wątku o kacie) |
da sie zejsc do 200 na bank, tyle ze cena nie bedzie 50 a 70 tysi... i WTEDY OGLOSZEN z cyklu: sprzedam swoja ukochana krolowa... z zalem musze sie rozstac... prawie sprzedaje... nastapil sadny dzien... sprzedaje legede za 19 tysiecy rocznik 1994...
NIE BEDZIE i dobrze.:) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:28. |
|