Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   CRF 1000 L (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=170)
-   -   Honda CRF1100 - 2020?? (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=34219)

Wojtkuuu 23.02.2020 00:15

Nie bez znaczenia pewnie jest też fakt, ze za iOSem stoi jeden producent smartphonów któremu może zależeć na promowaniu takich rozwiązań i współpracy z Hondą. Cala potencjalna korzyść trafia do jednej kieszeni twórcy telefonów. Z Androidem jest zupełnie inna bajka, wysiłek jednego producenta telefonów byłby z korzyścią dla pozostałych konkurentow. To może 'rozwadniac' zapał w wypracowaniu czegoś z Hondą. Natomiast Google zapewne ma to w D.

Wysłane z mojego Redmi 5 przy użyciu Tapatalka

mdxmd 23.02.2020 00:21

apple długo nie pociągnie więc i tak koniec końców będzie android

consigliero 23.02.2020 07:33

Cytat:

Napisał mdxmd (Post 669601)

To jaki telefon z Androidem mam kupić? ;)

radiolog 23.02.2020 09:27

Cytat:

Napisał mdxmd (Post 669601)

Żebyś się nie zdziwił hehe
Android jest zbyt otwartym systemem

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

mdxmd 23.02.2020 10:00

Cytat:

Napisał radiolog (Post 669613)
Żebyś się nie zdziwił hehe
Android jest zbyt otwartym systemem

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

i w tym min. jest też jego przewaga, gdyby apple nie wmontował się w telefony to ... nie chcę zapeszać bo już parę fajnych systemów (zamkniętych) już nie ma i pozostały tylko sentymenty i wspomnienia. Ale faktem jest, że wszędzie, gdzie ma coś działać stabilnie i dobrze to pozostaje Linux (to baza dla android) oraz Mac Os wzorowany na unix z którego także wywodzi się linux.

Przyszłość to sieć, a tutaj Linux czuje się jak Africa na dziurawej drodze i próżno tam szukać systemow z mac os

JarekO 23.02.2020 10:25

Cytat:

Napisał mdxmd (Post 669616)
i w tym min. jest też jego przewaga, gdyby apple nie wmontował się w telefony to ... nie chcę zapeszać bo już parę fajnych systemów (zamkniętych) już nie ma i pozostały tylko sentymenty i wspomnienia. Ale faktem jest, że wszędzie, gdzie ma coś działać stabilnie i dobrze to pozostaje Linux (to baza dla android) oraz Mac Os wzorowany na unix z którego także wywodzi się linux.

Przyszłość to sieć, a tutaj Linux czuje się jak Africa na dziurawej drodze i próżno tam szukać systemow z mac os

Mac OS ma więcej wspólnego z innym systemem niż piszesz, a ten z kolei system bije wszędzie Linuxa jeżeli chodzi o warstwę sieciową. To tak żeby sprostować legendy :).

To gdzie można przetestować najprostszą wersję CRF1100?

Pozdrawiam

mdxmd 23.02.2020 10:38

a podobno każdy salon miał mieć testowy model CRF ...

44FG 23.02.2020 10:55

Może koronowirus opóźnił produkcję? Ja na przykład zamówiłem razem z motocyklem w grudniu komplet akcesoriów to na razie salon nawet nie wie kiedy orientacyjnie dojdą do Polski.

Chudy 45 23.02.2020 11:02

Cytat:

Napisał mdxmd (Post 669622)
a podobno każdy salon miał mieć testowy model CRF ...

Gdańsk, Honda Pomirski posiada obie wersje, Adventure na full wypasie oraz małą w manualu.

Africa Tigg 23.02.2020 11:06

W Łodzi stoi gotowa do testów CRF 1100, ale wersja ADV z zawieszeniem regulowanym. Tylko trzeba dzień wcześniej się zapowiedziec telefonicznie.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:08.