![]() |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
o co Ci chodzi?:dizzy:Pomijam konkretnie te aukcje ale wolalbym kupowac pojazdy mechaniczne z UK niz od niemiaszkow. pozdrawiam pawel |
Cytat:
bo wiekszość motocykli z uk wyglada jak wyglada... niestety dosc duzy wplyw ma na to klimat panujacy na wyspach. sruby/gwiny wygladaja jak wygladaja...pomijam czesci aluminiowe,ktore zazwyczaj niewygladaja. a moto sprowadzana z anglii u nas w kraju to zazwyczaj....gruzy jak jasna dupa! skadś sie to bierze ze u nas ładne niebite motocykle sa tansze niz takie same na zachod od nas:-) ogladalem mase sprzetow z angli, duza wiekszosc pozostawiala bardzo duzo do zyczenia od strony estetycznej. aczkolwiek wcale nietwierdze ze byly w zlym stanie technicznym. sorry za offtopic |
Miałem to (nie)szczęście pobycia w UK tydzień czasu. Na miejscu dopadły mnie oberwania chmury i grad...
Kiedy juz w PL rozkręciłem moto, troche sie przeraziłem, naloty, utlenienia, tam gdzie nie było lakieru była rdza. Klemy akumulatora obrosły "solą" co się nigdy nie zdarzało, wszelkie ocynkowane śruby, nakrętki zmatowiały i wyglądały jakby je ktoś kwasem polał. Tragedia. Obejrzałem też kilka tamtejszych motocykli, stan techniczny był super, ale żal było patrzeć na stan ogólny, motocykle jakby z morza wyciągnięte. Także koledzy zgadzam się z Wami. Kolega sprowadził z UK XTZ, przeklinał ja straszliwie, wszędzie rdza. |
Cytat:
|
Gmole do 03 i 04
|
|
Środek naprawczy do opon - Motul
Cytat:
Tu masz taniej, kompresor zbędny, a jeśli nawet to za parę złoty w realu kupisz. |
OK ale czy ta chemia działa ? W bezdętkowych samochodowych sprawdziłem = działa . W moto taż wożę ale na zasadzie amuletu.... Czy ktoś używał do dętek motocyklowych i z jakim skutkiem ?? Temat był już poruszany ale opinie mętne o ile pamiętam .
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 18:46. |
|