![]() |
Kozienice sa jedne z tego co wiem,:oldman::umowa: ale to te 90 km na polnocny-zachod od Lublina, 90km na poludnie od wawy, 40km na polnocny wschod od Radomia :umowa::D
Wszystkich serdecznie zapraszamy mamy nadzieje ze sie pomiescimy bo knajpka dosc kameralna ;) Miejsce do spania tez powinno sie znalesc.:spac: PS Lece na groby wiec podaje kontakt jak byscie mieli problemy z odnalezieniem tel: 668 185 471 |
dopiero teraz trafiłem na temat:| afryka rozgrzebana ale jeszcze odpala:) zorganizujcie jakaś półgodzinna obsuwę, powinienem zdążyć...
|
Justyna, Maciek, wielkie dzieki za goscine.
swietnie bylo Was poznac, jak i cala kozienicka ekipe. do zobaczenia za tydzien. Kozienice rulez! :friday: |
A i ja dziękuję Ekipie za bezcenny komentarz na żywo do zdjęć z wyprawy, z którym płaskie zdjęcia ożywiły się i pokazały głębię przeżyć, jakie Wam towarzyszyły. Bezcenne. PS.Kozienicki klimat jest leczniczy.
Pozdrawiam |
My równiez przyłączamy sie do podziękowań. Slajdowisko było pierwsza klasa, żałujemy tylko ze nie mogliśmy zostac dłużej. Jeszcze raz dzięki!!
|
Dzieki za swietna impreze, przechowanie i pyszne papu. Do zobaczenia.
Ps. Oby tak dalej. Powodzenia http://picasaweb.google.com/givi50/2...iskoUMagnusow# |
Dzieki wielkie za wszystko, dopiero niedawno wróciłem i powiem wam ze bez owiewek wiecej nie jeżdze:P jak moje ciało wróci do normalnej temperatury moze jeszczecoś dopisze;)
|
dzięki za pokaz i komentarz na żywo:) miło było też poznac nowych Bambusów:):friday::dizzy::beer:
a na traskę off z Magnusem zawsze można liczyc:) PS. Maciej, teraz czekamy na premierę superprodukcji:):umowa: |
Chlopaki dzieki wielkie za tak liczne przybycie, i to na motorkach. Dzieki za super impreze i offrołdzik. Dawno nie mialismy tak wesolego Dnia Zmarłych ;):friday: Klawo ze bez problemow dotarliscie do domu a dla Bala najwiekszego bambusowego kozaka wielki szacunek za przybycie do Koziolek az z Tychów !!!!:dizzy::dizzy::dizzy: (ponad 300km)
Jeszcze raz wielkie dzieki !!! :beer2::bow: http://lh5.ggpht.com/_LF7Wq4eKfLM/SQ...0/IMG_9323.jpg od lewej: Ronin, Artur_ntv, ATomek, Baal, Dery, Jo wiecej fotek |
No i zaluje teraz ale nie dalo rady przyjechac. Spotkamy sie jakos w lublinie....
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:30. |