![]() |
a ja myślałem, ze kozia wólka ;P a tak na poważnie to mam pytanie w sprawie zaopatrzenia. wiadomo, że alkohol szkodzi zdrowiu więc pomijam ale pytam o zwykłe żarełko: czy zabierać ze sobą, czy na miejscu będzie można upolować jakieś przekąski czy cherbatę jak by było chłodno. wiadomo, że na świerzym powietrzu się jeść chce a nie chce mi się targać bułek ze sobą :)
|
wszystko można kupić na miejscu.
właśnie wróciłem z policji. musiałem poinformować odpowiednie organa że w okolicy będzie takie disco;)każdy jest dorosły i odpowiada za siebie. |
Cytat:
|
:kumbaya::zdrufko::friday:No Pany bardzo wam zazdroszcze tej impreski oj jak ja bym chciał tam być i z wami sie bawić. Rano pewnie bedzie tak :vis:i tak :mur: poco ja piłem jak mnie glowa boli. I tak zazdroszcze. Tak wiec miłej zabawy życzym mi tylko pozostalo bawta sie i wypijta moje zdrowie !!!!
|
Wasyl, a śnieg to już tam stopniał!!!???:Sarcastic:
Biorę farelkę:oldman: |
Wasil, żeby tylko pany Policjanty po piątkowych baletach :kumbaya:jakiejś obławy nie zrobiły, bo w sobotni poranek moze być krucho.
To samo dotyczy śmigania w terenie.:webers: --------------DZIDA------------------------- |
zbyszku tej zimy śniegu prawie wcale nie było.ferelek szefowa zabroniła włączać bo instalacja sie stopi w ośrodku. lepiej weźcie ciepłe śpiwory. ma być około 15 st C
kajtek myślę ze lepiej powiadomić i przymkną oko niż mają dowiedzieć się na miejscu i wkurzeni nas trzepać. władza nie lubi jak się robi coś za jej plecyma ;) p.s. pamiętaj o moim podnośniku |
od tej chwili proszę już nie zadawać pytań w tym temacie bo już tu nie zajżę.
kontakt ze mną tylko na kom. 502775512 wszystkim życzę szerokiej, bezpiecznej i bezdeszczowej drogi. do zobaczenia jutro. |
1 Załącznik(ów)
Miejmy nadzieję, że jednak nie będzie padać....
|
Według http://umold.meteo.pl/ ma ostro lać w sobotę wieczorem ...
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:39. |