Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Trochę dalej (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Solówa z Kazachstanem, Czerwiec 2012 (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=13676)

Zet Johny 23.07.2012 23:30

Wnioskuję dla Jaru o tytuł honorowego ambasadora Polski w Kazachstanie.:bow:

Po prostu rozwalająca opowieść.
Humor Ci dopisuje w każdym momencie.:D

JARU 23.07.2012 23:35

To jest taki śmiech szaleńca :D

majki 24.07.2012 10:07

Pakażi Ty to żyguli. :D Chyba będzie ciekawie. :Thumbs_Up:
Czekam na cd. :lukacz:

trzykawki 24.07.2012 10:51

mnie toże szto eto nie lada...

moze to chevrolet? może zxauto?

pierwsze skojarzenie, że to land cruiser.

RAFWRO 24.07.2012 10:54

No tak... - najważniejsze w tej opowieści, jaki samochód wypożyczył Jarek w Kazachstanie. :):)

trzykawki 24.07.2012 11:25

Cytat:

Napisał RAFWRO (Post 250639)
No tak... - najważniejsze w tej opowieści, jaki samochód wypożyczył Jarek w Kazachstanie.

oj tam , oj tam... wiadomo ze nie najważniejsze. Ale w takiej przygodzie , każdy chce choć troche zaistnieć , chociazby poprzez inteligentne dywagacje na temat marki samochodu , który za duze pieniądze można wynajac w kazachstanie, który jest na tyle duzy, że jest duży ... i który w ewidentny sposób odgrywa ważną rolę w podróży naszego forumowego kolegi i który , przynajmniej tak mnie się wydaje, będzie jakąś pointą w tej relacji.

RAFWRO 24.07.2012 11:31

Cytat:

Napisał trzykawki (Post 250647)
oj tam , oj tam... wiadomo ze nie najważniejsze. Ale w takiej przygodzie , każdy chce choć troche zaistnieć , chociazby poprzez inteligentne dywagacje na temat marki samochodu , który za duze pieniądze można wynajac w kazachstanie, który jest na tyle duzy, że jest duży ... i który w ewidentny sposób odgrywa ważną rolę w podróży naszego forumowego kolegi i który , przynajmniej tak mnie się wydaje, będzie jakąś pointą w tej relacji.

Tak, czekamy na finał i puentę:)

majki 24.07.2012 11:39

Możemy się pobawić w kłiz: "kto pozna lusterko które widnieje na jednej z fotek?".
Ja obstawiam jakiegoś dużego terenowego, pachnie mi to trochę Tojką LC :D

Oczywiście relacja ma gro innych ciekawych aspektów, poza modelem samochodu, ale to jest intrygujące natenczas. :Thumbs_Up: :D

trzykawki 24.07.2012 12:13

Cytat:

Napisał RAFWRO (Post 250649)
Tak, czekamy na finał i puentę:)

Pointa, puenta, wyraziste i dobitne zamknięcie wypowiedzi, także literackiej, najczęściej zaskakujące odmiennością sformułowania, odwróceniem oczekiwanego znaczenia, paradoksalnym ujęciem i dowcipnym konceptem, kontrastującym z całością wypowiedzi czy utworu.

Jak widzisz : oba formy są poprawne... (bez usmieszku)

RAFWRO 24.07.2012 12:23

Cytat:

Napisał trzykawki (Post 250659)
Pointa, puenta, wyraziste i dobitne zamknięcie wypowiedzi, także literackiej, najczęściej zaskakujące odmiennością sformułowania, odwróceniem oczekiwanego znaczenia, paradoksalnym ujęciem i dowcipnym konceptem, kontrastującym z całością wypowiedzi czy utworu.

Jak widzisz : oba formy są poprawne... (bez usmieszku)

Trzykawki, wiem, że obie formy są poprawne, nigdzie nie napisałem, ze zrobiłeś błąd :) Luz i uśmiech.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:20.