![]() |
2 Zał±cznik(ów)
Tydzień temu wróciłem z Islandii.
Temperatury w nocy do -8 stopni. Zał±cznik 61304 Kolega spał w takim ¶piworze: http://www.sklep-presto.pl/product-p...0-Alpinus.html Przypomniało mi się, bo bardzo podobny do tego Fjorda Zał±cznik 61303 |
Kolega marzł?
wytapatalkowano |
No racja nie napisałem :)
Ja marzłem... spałem do 4 rano i uciekałem do samochodu (mam jaki¶ stary ¶piwór). On spał do oporu i był bardzo zadowolony ze ¶piwora. Matę miał Fjorda jak±¶ do 100 zł. Namiot najtańszy z Decathlonu. |
Hi
Cytat:
A samochod za ile? |
Poncki, Kosmal, Nurofen - dzięki :Thumbs_Up:
|
Dużo jest o ¶piworach różnej ma¶ci, a możecie jak±¶ matę samopompuj±ca polecić. Mam materac z FjordN (fakt - mały po spakowaniu) ale się namachać trzeba przed spaniem - pompkę zacznę wozić, karimata za duża...
|
a jak z wytrzymało¶ci± tego Fjorda? rozważam teraz dużo jaki materac/matę kupić i kusi mnie żeby on bo faktycznie malutki po zwinięciu ale jakos nie wierzę, że ta ceratka wytrzyma moje spanie w krzakach
|
Cytat:
Podsumowuj±c - raczej delikatny (należy wozić zestaw naprawczy). |
Cytat:
Mam podobny z decathlonu. Mały po spakowaniu, szybko się dmucha ;), mały w rozmiarze, znaczy wiercić się nie można, pod spód zawsze co¶ daje np tak± grubsz± folię termiczn± - zawsze to większa ochrona. |
Cytat:
W połowie zawsze sobie mówię, że go biorę ostatni raz :D |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:10. |