![]() |
Moorelka 1 szt. L
Hubert 1 szt. XXXL Kwintal 1 szt. XXXL,+ 1 szt XXL Mhv 1szt. M tupek 2szt L+S Borewicz 2 szt XL i L[/I] Jarek 1 szt L[/I] Wujek 1 szt M ocoloko 1 szt. XL Slaw 1szt. XXL Gregor. Xl Dżastina. L Oliwka ? Blink 1szt L rodezjan XXXL Bary 1szt. M |
Moorelka 1 szt. L
Hubert 1 szt. XXXL Kwintal 1 szt. XXXL,+ 1 szt XXL Mhv 1szt. M tupek 2szt L+S Borewicz 2 szt XL i L[/I] Jarek 1 szt L[/I] Wujek 1 szt M ocoloko 1 szt. XL Slaw 1szt. XXL Gregor. Xl Dżastina. L Oliwka ? Blink 1szt L rodezjan XXXL Bary 1szt. M Tom64 1szt. M Jorik 1szt. XL |
Moorelka 1 szt. L
Hubert 1 szt. XXXL Kwintal 1 szt. XXXL,+ 1 szt XXL Mhv 1szt. M tupek 2szt L+S Borewicz 2 szt XL i L[/I] Jarek 1 szt L[/I] Wujek 1 szt M ocoloko 1 szt. XL Slaw 1szt. XXL Gregor. Xl Dżastina. L Oliwka ? Blink 1szt L rodezjan XXXL Bary 1szt. M Tom64 1szt. M Jorik 1szt. XL Łokciu 1szt.XXL+1szt.XXXL |
Moorelka 1 szt. L
Hubert 1 szt. XXXL Kwintal 1 szt. XXXL,+ 1 szt XXL Mhv 1szt. M tupek 2szt L+S Borewicz 2 szt XL i L[/I] Jarek 1 szt L[/I] Wujek 1 szt M ocoloko 1 szt. XL Slaw 1szt. XXL Gregor. Xl Dżastina. L Oliwka ? Blink 1szt L rodezjan XXXL Bary 1szt. M Tom64 1szt. M Jorik 1szt. XL Łokciu 1szt.XXL+1szt.XXXL siebies 1szt. M |
Niestety kwestie finansowe zadecydowały, że nie mogę przyjechać.
Pozdrawiam i życzę miłej zabawy. |
Szkoda bo byśmy się w końcu poznali.
|
Cytat:
|
Koszi 2 szt XL, M
|
Jak bym jechał sam i chciał do pokoju to muszę mieć cały skład ? Czy nie jestem jedyny i będziecie po prostu takich jak ja upychali razem do pokoi ??
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:14. |