![]() |
UWAGA - obiecana premiera :p
/można w HD/ |
Rewelacyjna trasa, konkretne kamienie na tych oślich ścieżkach - jestem pełen uznania, zwłaszcza dla piękniejszej 1/3 tego tercetu. Moja ubiegłoroczna wizyta w Albanii była jedną z przyczyn rozstania z AT i powrotu do singla. To co na AT jest upierdliwą szarpaniną, na prostej w sumie DRce jest zabawą. Filmik to fajna wisienka na torcie, widoki zamulają czachę !
|
Rzeczywiście fajnie nakręcony i zmontowany. Wiem, że mówię to subiektywnie,
ale zupełnie jakbym tam był znowu :) Krytyka: za mało śmiechu Cleo :p |
I tu wielkie podziękowania dla kolegi Artiego za pomoc w ogarnieciu materiału. A dokładniej za 99% roboty.
PS.Arti - odchowaj to dziecko i kup motocykl znowu! |
Jeszcze male uzupełnienie logistyczno - kosztowe:
- łącznie z dojazdem - 13 dni (chyba) - dojazd samochodem z lawetą - do i z Belgradu. Reszta na motocyklach. - koszt - calosciowo (paliwo do samochodu, autostrady, całość pobytu na miejscu) - ok. 1300pln/os. :) |
Czy jest szansa na wysępienie tracków z waszego wyjazdu ? Szukam inspiracji na sierpniowy wyjazd :)
|
Cytat:
No chyba że Ci już Hans z pominięciem drogi służbowej to podał :) :P |
"....No chyba że Ci już Hans z pominięciem drogi służbowej to podał..."
nie śmiał bym. Praw autorskich brak mi..... |
Cytat:
Jako Współautorzy mający kluczowy wkład w ostateczny kształt dzieła :) mikelos - poważnie mówię, ślij mi @ na priv, no bo jak mam Cipo słać te tracki?? :D |
Bardzo dziękuję za tracki, teraz czas na zabawę w planowanie trasy palcem po mapie ;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:02. |