![]() |
Brak słów. :(
Nie miałem przyjemności poznać osobiście ale bez dwóch zdań był jedną z dusz tego forum... Masakra! :( |
Szczere wyrazy współczucia dla rodziny i bliskich. Wielka szkoda...
|
Smutek.....
|
Kondolencje dla bliskich. Smutna wiadomość.
|
Kolejna koszmarna wiadomość na naszym Forum :(:mad:
Na pojawiające się w takich przypadkach natrętne pytanie "DLACZEGO?" - nie istnieje żadna sensowna odpowiedź, i to bez względu na krąg kulturowy czy wyznawaną wiarę. Jeśli jakaś "Opatrzność" istnieje (w co wątpię) to stosuje wyjątkowo perfidnie OPACZNĄ selekcję, z upodobaniem wyrywając z biegu życia przyzwoitych, pozytywnie zakręconych ludzi, pozostawiając rodzinie i bliskim pustkę nie do wypełnienia -szczere wyrazy współczucia... Żegnaj Kolego, nawet "Alzheimer" nie będzie w stanie usunąć z pamięci wspomnienia -kto to był "Pan ORZEP" [i] |
Orzepa poznałem rok temu na Izi Meetingu. Miałem nadzieję, że w tym roku też się spotkamy. Niestety, nie spotkamy się :(
Żegnaj[*] |
Smutne[*][*][*]
|
Wczoraj wieczorem czytałem na naszym forum relacje z wyprawy Barwina i Mikelosa do Albani w czerwcu zeszłego roku na której spotkali Orzepa... A dzisiaj taka informacja. Orzep mam nadzieję ze miałeś piękne życie, szkoda ze tak krótkie. Odważni nie żyją długo, ostrożni nie żyją wcale...
|
Wielka szkoda, brakuje słów by cokolwiek napisać. Lubiałem czytać jego posty.
Z pewnością był osobą wartą bliższego poznania. Spoczywaj w spokoju Orzepie. [*] |
Ja również poznałem Go na zeszłorocznym IziM. Jakoś przypadkowo się zgadaliśmy, wypiliśmy po piwie, zajebiście się gadało jakbyśmy się od zawsze znali.
A "znaliśmy" się tylko z tej rozmowy i ogółem z forum, mimo tego czuje się jakbym jakiegoś starego kumpla stracił. Przy najbliższej możliwej okazji mieliśmy znowu wypić po piwie.. :confused: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:08. |